gormtanten

Snack om allt och ingenting. Precis som alla andra ointressanta bloggar:)

Gripsholms värdshus

Publicerad 2010-01-07 11:19:44 i Vardag

Kanske är jag kräsen men om man betalar för att åka utomlands för en natt så förväntar man sig att servicen ska vara på topp. Vi anlände på tisdag eftermiddag med afternoon the. Små kakor och kaffe i matsalen som var lite tråkigt uppdukat. Mycket folk gjorde att talrikar, de hembakta sconens var slut o inte fyllde de på heller. Eller mycket folk - eftersom det var inklusive hotellnatt visste de ju innan hur många som skulle komma. Vi går sedan upp på rummet som är stort men svinkallt eller ja i alla fall 18 grader kanske. Mellan 16 0ch 18 är det champange provning med Ostron. Vi går dit och får några droppar av en sort. R smakar ett ostron som kocken glömmer hälla bort vattnet ur. R har ju nygligen fått utbildning hur saker ska gå till. 3 sorter champange men man får välja en sort- är det champange provning??? Tillbaka till rummet får vi elda i kakelugnen som dock står i badrummet???Mysigt men ger ju ingen värme direkt där man behöver det. Maiddag 19.30. Visste ni för att det ska kallas middag på finare resturanger ska man servera efter 20.00? Förrätt okej för att vara soppa. Lamm till varmrätt, den var alldeles blodig och gick inte att skära då det inte fanns köttknivar att hugga i med.  Ostbricka - inget speciellt ( samma ostar fanns senare på frukosten) Chokladpannacottan var inte bra, ett skinnlager bevisade att den stått i kylen lite länge - jag älskar ju choklad med denna var inte bra. Efter maten vill vi ta en drink i baren.....den är under ombyggnad och stängd. Kanske kunde man fått denna info när vi bokade. Vi bokar så bastun för att bli genomvärma. Rinde och beställde dryck och det fungerade faktiskt. Efter bastu klädde vi oss och skulle sätta oss i soffgruppen för en kvällsdrink. Vi beställde......efter 45 min gav vi upp.....vi gick och lade oss. Det är tur man är norrlänning så att långkalsoner fanns på plats i sängen. På vårt hotell är frukosten enkel men jag trodde inte det kunde bli sämmre. Talrikar, juice, ost, äggröra slut och det tog tid att fylla på. Väntade nog 40 min på äggröran.
Hur kan man ta fullt betalt när man misslyckas totalt - det går inte skylla på att personalen är ny! Skärp er! Dax att styra upp stället???
Kram k

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

gormtanten

Jag är 41 år och har 3 barn,en född oktober 2010,, en kille på 11 år och en tjej på 17år. Sambo sedan 22 år tillbaka - vi har alltså inte lyckats gifta oss. Jobb 50 % och reumatism 50 %. Sonen på 10 år har grav språkstörning och lätt utvecklingsstörning. En man som Al Bundy. Det stora intresset är dans och godsaker men kommer mest att blogga om sådana saker som stör mig, kanske mest för att få skriva av mig o kanske för att jag någon gång ska ta tag i saken och förändra livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela