gormtanten

Snack om allt och ingenting. Precis som alla andra ointressanta bloggar:)

Fixande med bilar

Publicerad 2010-06-29 08:59:25 i Vardag

Har ju inte skrivit så mycket om Rimini. Lite färg hann vi få, Al brände sig första dagen sen var det skugga för honom. C har fått mitt skinn och behöver inte ens solskyddsfaktor. A har blivit mycket bättre med åren så nu klarar hon sig också bra. Ogästvänligt folk var det så vi kommer inte att åka tillbaka. De stannar aldrig och flyttar på sig utan de bufflar sig fram oavsett ålder. Det var alltså jag som gravid som alltid fick flytta på mig. Alla restauranger hade pizza och den var god men övrig mat sådär. Nja, Italien inget land för mig eller i alla fall inte Rimini.
Åkte ju in med bilen till Katrineholm i går samt tog barnen och åkte med husbilen till Nyköping så nu är den inlämnad också vilket innebär att vi nu är helt billösa. Åkte alltså buss från Nykis till Flen och busschaffören hade värmen på. Kanske 45 grader i bussen. Hade varit och badat med C också eftersom jag lovat.  Ska ta mig till E - tuna och hyra bil senare i dag när jag jobbat några timmar. Vi har en buss så A ska vara barnvakt - är ju egentligen ledig denna vecka men det är bara några timmar. Vad tycker hon om det? Inte bra.
Har haft ganska mycket förvärkar och det känns som om det skulle vara dax snart. Kan fostervattnet börja sippra utan att man märker? Tänk om den stackars lilla blir utan vatten där inne eller fylls det på nytt? Kanske är det så att man kan ha vattninga flytningar. Måste nog kolla upp det. Det var ju ett tag sedan man var gravid så jag kommer ihåg nada.
Annars ska vi väl åka till någon sjö några timmar på eftermiddagen så att brännan bättras på. :-)
Ska bli 27 grader i dag, vi får väl se......
Kram k

Så var äntligen bilen inlämnad för rep...

Publicerad 2010-06-28 07:53:36 i Vardag

Så var äntligen bilen inlämnad för rep. De tror att det ska ta 10 dagar så det blir till att hyra bil. Sitter på bussen från katrineholm o blir nästan åk sjuk av allt skumpande. När blev bussar så här? Eller har det alltid varit så? Kanon väder i dag så får väl slänga mina feta lår på någon bad plats för C s skull. Kram k

God morgon alla dagen efter människor. De...

Publicerad 2010-06-26 07:28:57 i Vardag

God morgon alla dagen efter människor. Det här är nog den första midsommar jag missat i hela mitt liv. Klockan är 07.15 och jag har varit vaken ett tag. Frukost öppnar halv 8 sen blir det kaffe. Vaknade av värsta halsbrännan i natt trodde lag skulle sluta andas. Jag rekommenderar al inklusive hotell när man är gravid med mycket aktiviteter för barnen så man själv kan slappa. Det blir det nästa gång:-)kram k

Trevlig midsommar önskar vi som är i ett...

Publicerad 2010-06-25 08:18:56 i Vardag

Trevlig midsommar önskar vi som är i ett speciellt Italien. Dyrare än hemma och har fortfarande inte ätit en dröm god pasta. Var på vattenland i går så i dag blir det sago landet. Kram k

Hotellet en stor överraskning. Bilderna l...

Publicerad 2010-06-23 08:10:27 i Vardag

Hotellet en stor överraskning. Bilderna ljög totalt så nu bor vi i ett litet rum med sten hårda sängar. Barnen började nästan gråta när de såg hotellet. Fast de är ju också lite bortskämnda. Hade inte så mycket sol i går men gick i affärer i stället. Vi hörs. Kram k

Semester????

Publicerad 2010-06-21 09:15:23 i Vardag

Jag måste säga att vädrets makter inte är med alla som har semester nu. Vad har hänt med värmen? När man var liten så känns det som om sommrarna var varma jämt. Såg att vädret i Italien inte var det bästa med att det i alla fall ska bli bättre. Åker ju i morgon förmiddag med lätt packning eftersom min garderob är begränsad just nu. 2 kjolar, en klänning och ett par jeans samt några tröjor. Nu till det kniviga.....har ni provat raka bikinilinjen med en tjock mage??? Det är inte lätt.....funderar på att köpa kräm men då åker väl allt hår därnere vilket i och för sig inte gör något men det kliar ju som....när det växer ut. Har någon något knep? Eller går alla omkring som håriga monster när man är gravid? Tar hjälp av sin man? Nä inte riktigt min grej. Vaxa gör ju också så förbaskat ont särskilt i små håren. Tala om ilands problem, barn svälter och jag bekymmrar mig om hårväxt.

Var ledig hela dagen i går och gjorde nada förutom att tvätta och diska undan, bada hunden som hittade kattskit på gården som han rullade sig i, vek tvätt och hjälpte A och lägga fram kläder till resan, spelade lite fotboll med C. Det är att göra nada för mig. I dag måste jag i alla fall hinna jobba, banken, apoteket, packa, åka med hunden till pensionatet samt dammsuga upp alla hundhår, skicka lönerna, och självklart raka mig där nere:-)
Men morgonen är ju ung och dagen lång hoppas bara att lilla i magen håller sig lugn och inte ger mig så mycket kramper för då blir det inte mycket gjort.
Vi hörs, Kram K

Bröllopsfeber

Publicerad 2010-06-19 09:44:22 i Vardag

Har nog svarat på 100 frågor nu på morgonen om bröllop till C. Varför man gifter sig. Varför inte prinsessan Madelene och prins Filip är gifta etc. Efter några timmar på jobbet i går var jag helt slut. Vad dagarna kan vara ojämna. Det var inte mycket att göra utan min fysiska situation var orsaken. Hade ganska mycket förvärkar så låg på soffan ett tag men det är ju alltid något som ska göras. Fika, hämta kläder, leta saker etc. C vet verkligen hur man kör med en.  Ska göra några timmar på eftermiddagen i dag efersom vi har fullbokat så gott som. Ett bröllop i stan så ska förbereda en brunch de ska ha i morgon bitti. Har inga andra direkta planer för dagen, får se vad jag orkar. Bäbisen ligger så lågt men ska ha på mig mitt hjälpskärp så får vi se om det lättar lite. 14 veckor kvar så det vore ju bra om jag inte ska ha så mycket kramper.
Vi har sol just nu men det är inte så varmt hoppas att ert väder är bättre.
Grattis Yo om jag nu har rätt på dag lilla glömska jag.
Kram k

Varm dag

Publicerad 2010-06-17 15:31:38 i Vardag

Självklart strålar solen sitt bästa när man själv jobbar. Tog bilen till skogen på förmiddagen ( ja för att slippa gå så långt innan ) för att släppa lös Tarzan innan jag själv skulle springa med mina stubbar till ben. Han tyckte det var kul att springa lös men när jag skulle koppla honom så ser jag minst 10 små äckliga fästingar som jag snabbt plockar bort. Det är ju tur han är ljus så att man ser de på en gång. Innan han fick komma in i huset så borstade jag honom också så jag tror i alla fall att alla är borta. Värsta proceduren för lite hundmotion. Vi ska dock ta en vända senare också så kanske han är lugnare inne då. Varje dag när jag varit o jobbat så hittar han på något bus och jag får städa efter honom. I dag var det faktiskt lugnt men frågan är ju om A varit hemma länge så att han sluppit vara ensam. C är med klassen på Boda Borg i dag och kommer snart hem. tog ett ryck och började panta alla flaskor som vi har i källaren sedan vintern. Är uppe i 150 kronor redan och har ett gäng kvar sen är det dax att ta låda för låda med grejer. Måste våga slänga, mycket av det vi har i flyttlådorna har vi inte behövt på nästan 2 år men det är ändå svårt att rensa bort.  Dagens projekt är att skubba bilklädseln efter all matlukt och jag ber till gudarna att det går bort för att köpa ny bil får jag väl drömma om. Blä, fy tvi att ha ont om pengar men vad gör man? Livet är så just nu det är bara att finna sig i sanningen. Men lite deppad blir man.
Kram k

Gårdagen

Publicerad 2010-06-16 09:19:28 i Vardag

Så fick även våra barn skolavslutning. Var med C till hans skola i går morse de bjöd på sång och sen fika i klassrummet. Vi åkte buss hem från malmköping. Efter lunch åkte vi till katrineholm för en fika så som vi brukar efter en skolavslutning fast det är ju inte samma sak som när man alltid går på samma café i Umeå. Saknade NK´s goda cheescake eller Meckas kladdtårta. Jag tror A kännde likadant. Bra betyg fick gumman i alla fall.

Min bil är tillbaka! 17.00 i går kväll hämtade vi företagsbilen så nu kan jag börja leva igen. Det blir att köra pantburkar, skräp och annat till att börja med de har ju fått stå några veckor. Bilen har dessvärre fått körförbud då dragkroken inte blivit lagad i tid men nu kör jag ändå. Den 28 ska den in blir alltså utan bil igen. 10 dagar tror de att det ska ta. Helt otroligt.

Al skulle grilla i går men då de tagit fel på dag då 15 rum skulle ut så var han tvungen att rycka ut och städa rum. Barnen och jag åkte och handlade. Taco blev det i stället. Snabbt, gott och enkelt. Al har ju köpt en gasolgrill till jobbet så nu behöver inte jag stå vid grillen längre. Jag har ju min kol grill och är nöjd med den. ska bli kul att se hur ofta han kommer att använda den eller är grillsäsongen slut nu för vår del? Kommer han verkligen att börja laga mat??????

C har sommarskola, de hittar på roliga saker med klassen. 08.30 hämtar taxi och han är åter vid halv 3. Det passar mig bra då jag ska jobba lunch. Nackdelen är att Tarzan är så vild på promenaderna att A har svårt att gå ut med honom. I går när han var ensam hade han röjt hemma igen och att städa efter honom tar ju också tid. Skulle helst vilja placera om honom men han är ju som våran nu. Tänk att man är nästan 40 och inte kan ta snabba beslut. Det är som med vårt bröllop. Det var ju i sommar som det skulle ske. Den 24 juni har vi vårt 20 års jubileum och denna dag var tanke att ha som bröllopsdag men när man är trött, tjock och sliten känns det inte så kul. Inget har vi planerat in heller så ni behöver inte vara oroliga där ute. Kanske om det var en resa till Las Vegas inplanerad då hade ju saken varit klar. Är det så viktig att vara gift?
Mig spelar det inte så stor roll, vi kommer att ha våra duster ändå och att byta efternamn kommer jag inte att göra. I 39 år samma namn då är det svårt att byta. Eller är jag bara löjlig? Det är klart man ska vara gift?
Besluts ångest. Alltid, alltid. Får fundera vidare......
Ha en bra dag i kyliga sverige.
Kram k

Värk

Publicerad 2010-06-14 08:58:06 i Vardag

Så kom bakslaget efter helgen. Har så ont i ryggen att jag snart gråter. Är så less på reumatismen att man inte kan få leva ett normalt liv. Inte tar jag mig någonstans heller men troligtvis kommer företagsbilen tillbaka i slutet på veckan.  Måste ta ett snack med stora tjejen att det får vara slut på att lägga grejer överallt. Jag blir jätteledsen att det inte fungerar. Ska tro att det nästan är 30 klädesplagg som ligger slängda och jag vet att det är svårt att organisera utan garderober. Jag måste ta tag i att fixa dessa men utan bil och släp är det svårt att handla garderober. Vi drömmer ju om vår walk in closet, någon dag, någon dag.
Hunden är hemma och han och C satte i gång med världens bus på en gång. De älskar verkligen varandra men Tarzan är alldeles för hårdhänt så det börjar faktiskt bli ett problem. Kan man ha kvar en hund som busar så mycket med en människa? Han lyssnar ju inte när jag säger till och inte C heller. Jag är ju bara rädd att C kommer att få ett stort bett i ansiktet tillslut. Även om Tarzan inte menar det så blir det otroligt fula ärr.
Vart går gränsen?
Promenaderna fungerar bättre när jag sätter på " gå fint kopplet" men Tarzan har börjat hoppa mot hundar som vi möter och han är riktigt stark vilket inte heller är bra för ryggen. Jag gillar ju att ha hund men kampen är verkligen på frestande både fysiskt och psykiskt.
Hur länge kan man vänta innan man tar ett beslut?
Måste boka in pensionat i alla fall nu när vi åker i väg och ta en ordentlig funderare. Det hade ju varit lättare med en mindre hund, borde valt en som rymms i en väska fast personligen känns de mer som en katt än en hund, ursäkta mig alla ni där ute som har små hundar - de är säkert jätte fina.
Har en pensionärs buss som ska äta lunch i dag så jobba några timmar ska jag men först ska jag sträcka ut ryggen på sängen och låta tabletterna börja verka. De som jag inte borde ta - stackars lilla bäbis men utan tar jag mig inte någonstans.
15 veckor kvar - när kan man börja kolla och köpa  bäbissaker? Kanske i italien fast det är nog inte så billigt där.
Vi som har så mycket pengar - eller inte. Men en och annan sak ska barnen få köpa på semestern i alla fall.
Kram k

Sjukt med folk att åka tåg. Missade tåg...

Publicerad 2010-06-13 16:05:38 i Vardag

Sjukt med folk att åka tåg. Missade tåget tillbaka till flen eftersom när jag åkte upp till sthlm var tåget 20 minuter sent. Men tåget tillbaka gick i tid. Bommade med 5 minuter trots löpning genom centralen. X 2000 blir det till katrineholm eller 3 timmar på stationen med hund. Mer än dubbelt så dyrt men vad gör man? Ska nu trängas med typ 1000 pers. Har sittplats men vart ska hunden stå? Blir kul att se. Kram k

Sol på fel dag

Publicerad 2010-06-13 11:01:17 i Vardag

Är det inte konstigt att solen oftast skiner på fel dag. Vi hade skit väder i går när Flen skulle ha fest. Nu skiner solen så fint. Men med skavsår på händerna, en kropp som känns överkörd av en bulldozer och med en trötthet trots riktigt lång sovmorgon ( sov till 10.20 ) är helgen över för denna gång. Vi sålde väl kanske en 2000 öl,cider. Man hade ju önskat att det kommit fler folk nu när vi stod för den ekonomiska biten vad gällande underhållningen men att gå och ta en öl på stan sitter tydligen ganska långt inne för många flensbor. Det blev alltså med facit i hand en liten vinst med mycket mycket jobb.
Vi plockade upp så mycket pantflaskor vi orkade i natt så tänkte vi att A´s klass kan få de och panta till sin klasskassa. Egentligen var meningen att deras klass skulle plocka men det var många som bangade ur och jag hade inte velat ha barnen där när alla fulla människor skulle hem. När jag åkte hem vid 3 i natt så står det ett gäng utlänningar vid sin moské. Sover de aldrig? Går de dygnet runt och ber? Det kanske är därför man upplever de så sega och lugna när man är utomlands - allt har sin tid.
Dagens projekt är att hämta hunden i Sthlm, C i Nyköping och vila lite. Har Marie Jungsteds nya bok brevid mig så det blir bra läsning på tåget om jag inte somnar så klart.
Sköt om er,
kram k

Godnatt eller kanske inte

Publicerad 2010-06-12 00:39:25 i Vardag

Efter en lång dag och kväll med öltält på stan sitter jag nu och väntar på att A ska komma hem. Gillar inte att hon är ute när det är mycket fylla på stan. Vi hade okej med folk med tanke på att regnet självklart besökte oss. En 400 öl, cider blev det nog i alla fall. Denna gång fick jag också skavsår från öppnandet så i morgon ska jag tejpa händerna.
God natt.
Kram k

Ösregn

Publicerad 2010-06-11 08:38:59 i Vardag

Så var det dax för fest i flen och regnet öser ner. Vi får hoppas det lättar upp mot kvällen.  Det är hotell Loftet som står för underhållningen och inte kommunen i år och det hade varit trevligt om tidningarna låtit det framkomma i artiklarna. Det känns som om de tar åt sig äran för vårt arbete. Kanske är det så på mindre orter?
Ska egentligen inte klaga men utan våra artistbokningar hade de inte haft vare sig barn eller vuxenunderhållning gratis för flensborna. Det ska bli kul att jobba men dagen kommer att bli lång och magen krampar ibland. Det är någon där inne som inte vill hålla mitt tempo. Kanske är det lika bra han lär sig?

Nu har vi prelbokat hotell i alla fall, låt oss nu bara önska att vi tar oss iväg. Företagsbilen är på lagning nu och notan kommer nog att sluta på cirka 25000. Hur nu det kan bli så. Volvo står för halva kostnaden och vi för halva. Borde det inte vara så att antingen är felet vårt eller deras? Helkonstigt.

Börjar jobba vid 10 och innan det måste jag prata med rektor i Sigtuna samt C´s rektor det är superviktigt.
C och jag var på musikal i går. Musikklasserna åk 9 spelade skönheten och odjuret och allt som allt var det väl ganska bra men stackars eleverna hade fått koreografi fast det inte kunde gå i takt i musiken. Nästa år när A ska göra musikal kan jag eller Al gärna ställa upp gratis bara de slipper denna otroligt okunniga dansläraren som finns i flen. Hur kan man lura en hel by att man är duktig pedagog? Hon kan inte lära ut det är så enkelt. Bara för att man är utbildad behöver inte mena att man är duktig. Jag blir så trött på dessa dansskolor som lurar barnen att det är riktig dans det håller på med. Men vad gör man?
Man får en hel kommunledning emot sig, hon har ju faktiskt tjänst.
Nä dax att röja.
Kram k

Tar en tur till sthlm för att ha hund vak...

Publicerad 2010-06-10 10:46:36 i Vardag

Tar en tur till sthlm för att ha hund vakt i helgen. Fest i flen går av stapeln så vi jobbar med restaurang tält på lilla stan. Lunch med mamma innan tåget går i retur. Ha en bra dag o hoppas ert väder är bättre än vårt. Kram k

Jobbig morgon

Publicerad 2010-06-09 08:23:44 i Vardag

C flippade nu på morgonen och jag fick ta i honom riktigt hårt för att få in honom i taxin. Skrek jävla mamma. Det känns inge bra alls men han börjar bli stark så om jag inte tar i så orkar jag inte släpa med honom. Gud om jag visste vad jag gör för fel. Bråk nästan varje morgon måste nog ringa och prata med någon om det. Han vägrar klä på sig också så trots att han är så stor så hjälper jag honom varje morgon. Det är fel men om jag inte gör det så kommer han aldrig i väg.
Usch.....tårarna bränner.

Inte har läkaren på reumaten lyckas skicka in nya recept heller fast att jag ringde i fredags. Äter fortfarande de starka och eftersom jag minskat på dosen mår jag ju inte så bra av det heller. När man ätit starka mediciner i så många år så blir man ju väldigt dålig när man ska sluta. Ja, jag är tablettberoende. Min kropp och hjärna fungerar inte utan. Det känns hemskt men är sanningen. Vad jag kan välja på är att vara heltidssjukskriven och nästan sängliggande. Det är tur att jag är duktig på att spela teater så att jag har kraftig reumatisk värk inte syns på mig eller kanske hade det varit bättre om det synts så att folk i ens omgivning hade bättre förståelse.

Semester - Al ska ta ledigt 22 till 27 juni och vi drar i väg till Rimini, Italien. Bokade resa med ryanair för 4500 för hela familjen tur och retur. Vi har egentligen inte råd men detta blir för att fira vår 20 års dag. Har aldrig varit i Italien och ser fram emot god pasta. Kollar just nu på billiga hotell och det finns det gott om. Sist Al var ledig var ju förra midsommaren. Då tog han 3 dagar. Barnen och jag har ju haft semester lite till och i från men om vi ska flyga så måste vi göra det nu eftersom efter v. 32 får man inte flyga längre. Har ju några veckor kvar dit.

Var på mvc och allt verkade bra. Fick ett extra läkarbesök eftersom jag är reumatiker men ska kolla upp varför jag ska dit så att det inte blir i onödan.

Oj vilket långt inlägg det blev i dag.
Sköt om er.
Kram k

Som en fluga

Publicerad 2010-06-07 08:29:40 i Vardag

Hade i natt besök av en trevlig fluga som höll mig vaken i över en timme. Kom att tänka på C då som surrar som än fluga. Hans mun är aldrig tyst och man önskar att man kunde säga till honom att vara tyst ett tag i bland men allt han pratar är ju bra med tanke på språkstörningen. Konfirmationen blev trevlig med en otroligt bra präst som pratar som en helt normal människa. Fick hjälp av mamma med dammsugning så det var skönt. Vi köpte en guldring och ett halsband till A. Det blev ingen kamera, kände i sista stund att till konfirmationen ska man ge något man kan ha kvar hela livet och inte något som kan gå sönder. Hon har ju redan pajat x antal telefoner och kameror så om hon vill köpa det kan hon få ta från sina sparpengar. Hon har faktiskt råd med det.
Dagens planer är annars att hänga upp några av de gardiner jag sytt till hotellet. Besök på Mvc. Apoteket om nu läkaren gjort sin läxa och skrivit ut några värktabletter. Laga min cykel eller inte jag men hade tänkt att lämna in den så att jag åtminstånde kan ta mig och handla billös som jag är. Måste byta däck på den och det har jag inte gjort sedan jag var barn så det blir inlämning för en simpel grej.  Vi fick laga våra cyklar själva som barn, pappa hann inte med med fyra barn vars cyklar alltid var trasiga. Jag är ju ganska händig och det kan jag tacka pappa för. Det är alltid bra att kunna byta en elkabel eller en propp eller hur? Mina syskon hjälpte mig inte heller att skära limpan när jag var liten, då kommer du aldrig att klara dig på slöjden var deras kommentarer så i många år fick jag bara halva mackor men jag lärde mig ju tillslut. Ostbackar på osten gör jag inte heller och inte heller är jag håröm. Den hårda skolan ger resultat ibland.
Kanske mer av denna uppfostran i dagens samhälle? Får fundera på det.
Kram k

Konfirmation

Publicerad 2010-06-06 08:36:54 i Vardag

Vaknade tidigt i morse, mamma kommer med tåget nu på morgonen och jag ska väl hinna röja undan lite innan kyrkan. Mådde inte så bra i går, illa mående och magknip så jag orkade inte städa. Al har i alla fall kört trimmer och klippt gräset fast vår gräsmatta är som en berg och dal bana. Gropar överallt och egentligen skulle den behövas läggas om. Tänk att min skrotfia ska konfirmera sig? Hon är börjar bli en stor tjej det märks även i våra duster, tänk att man kan vara en sådan dålig mamma ibland? man gör allt fel.......
Fick en bok i julklapp av mor min: Älskade förbannade tonåring men inte hunnit läsa ut den än. Kanske får man lite tips där. Dax att fixa vidare, sköt om er.
Kram k

På Skolbesök

Publicerad 2010-06-04 08:27:58 i Vardag

C och jag åkte till Sigtuna igår och det gick väl ganska bra förutom att Essingen tog nästan en timme i vardera riktning. Jag hade tagit till med tiden ändå vart vi några minuter sena. Skolan var ganska ny så den var fin. Rundvandring, pyssel och lek så C hade en trevlig dag. Däremot vägrade han kliva av bilen vid internatet. jag ska inte bo på barnhem var han kommentar. Jag håller nog med om det nu blir så att det bara är äldre barn som bor så kommer vi nog att avvakta ett år och se om vi inte kan flytta upp mot Sthlm i stället. Det går ju faktiskt för Al att pendla han är ju vuxen och har någonstans att sova här i Flen.  Gud vad beslut man måste ta som vuxen. Vad är bäst? Kanske är det bäst att avvakta. Ska i alla fall ringa rektorn och prata med henne om läroplanen samt om det nya projektet att Specialpedagogiska institutet ska ha bättre samarbete med barns hemkommuner så att man kan bo hemma hos sina föräldrar.  Ska jobba en stund i dag sen måste jag baka i kväll. Vi har ju konfirmation på söndag och släkten kommer på besök. Present är inte heller klart. Vad ska man hitta på?
Hur som helst skulle jag nog inte skriva det här även om du nu inte läser mammas pinsamma blogg, eller hur gumman? Har nu kopplat in vårt nya internet och nog är det betydligt snabbare. Ska bara se om det nu fungerar med fler datorer. Foten har blivit sämre trots att jag lindar den och börjar fundera på om det är reumatiskt i stället för en stukning ska prata med sjukhuset i dag i alla fall.
Hoppas solen skiner hos er med. Visst känns livet lite lättare då även om man har tusen miljoner tankar i huvudet?
Kram k

En fegis?

Publicerad 2010-06-02 09:02:45 i Vardag

Tack för kommentarer.  En fegis på 3 kommentarer är ju lustigt det var länge sedan jag hörde de orden. Om det är att jag är konflikt rädd vet jag inte men man bråkar inte framför barnen om det inte är absolut kris. Jag har pratat med låneföretagen så att amorteringarna blir mindre men det är ju svårt att vända på slantarna hur mycket som helst. Al och jag hade samtal i går om ekonomin. Ska man separera för att man har en man som tjänar dåligt? Kanske har han satsat på fel kort men han gör i alla fall något av sitt liv. Jag har haft ett bra jobb och kommer att fortsätta med det yrket. Tyvärr kan jag inte jobba heltid med min Bechtrew och Al gör nästan 12 timmar per dag. Jag önskar att mitt arbete var högavlönat men så ser inte verkligheten ut.
Vi har varit tillsammans i 20 år. Så någonstans där inne måste det ju vara ren kärlek och det är därför jag kämpar vidare i min vardag. Vi skulle faktiskt ha gift oss för länge sedan men det är jag som inte har velat lägga ut pengar på det. Tanken var att vi skulle gifta oss i år men jag vill stå som en vacker brud och inte som en tjockis. Drömmer inte alla flickor om att någon gång få bära denna sagoklänning?  Att rymma i väg till Las Vegas är ju ett alternativ. Kanske blir det så.

Att de inte hjälper till hemma är ju fel men barnen ska få sina sysslor de måste göra.
Jag har helt enkelt skämt bort dem.  Det är ju jag som uppfostrat dem eller hur? Jag vet att jag inte gör de någon tjänst när jag hela tiden låter de slippa undan hushållssysslorna men de har ju faktiskt längre dagar än vad jag har eftersom jag bara arbetar deltid.

Ja jag kanske är en fegis, konflikträdd och mjäkig. Men jag är jag.
Kram k

Jag faller....

Publicerad 2010-06-01 12:29:44 i Vardag

Kanske inte på riktigt men det var den tanken som kom upp i mitt huvud. Har under morgonen försökt få koll på alla räkningar och pengarna räcker inte till. Måste försöka ringa runt och ordna med mindre avbetalningar. Inte har huset blivit sålt heller tydligen går det segt. Ska kolla vad lånen är på och vad som är minsta pris vi kan ta. Har inte hunnit åka med husbilen heller. Al jobbar ju jämt, ska man inte tjäna pengar då?
Strålande sol skulle det vara i dag men inte ens den lyser. Åkte i går till Katrineholm med C för att köpa fler fotbollströjor. Det är allt han vill ha på sig så tvättmaskinen går för fullt men hinner ändå inte med. Nu ska ni få höra något konstigt; Sportaffärer säljer inte fotbollströjor med olika lag typ. Barcelona. Det är inte en lönsam affär. Helt otroligt tänk om jag haft en dansaffär utan danskläder. Prova på marknader blev deras svar. Jaha och vart är det marknad???? Lyckades i alla fall få en mycket besviken pojke på bättre humör när han fick köpa fotbollsstrumpor i gult och blått. C´s kommentar var: Mataffärer har mat, djuraffärer har djur, bensinmackar har bensin men sportaffärer har inte fotbollströjor är inte det konstigt mamma?
Jo, det är konstigt. Vad ska man säga? Livet är konstigt i bland.
Kram K.

Om

Min profilbild

gormtanten

Jag är 41 år och har 3 barn,en född oktober 2010,, en kille på 11 år och en tjej på 17år. Sambo sedan 22 år tillbaka - vi har alltså inte lyckats gifta oss. Jobb 50 % och reumatism 50 %. Sonen på 10 år har grav språkstörning och lätt utvecklingsstörning. En man som Al Bundy. Det stora intresset är dans och godsaker men kommer mest att blogga om sådana saker som stör mig, kanske mest för att få skriva av mig o kanske för att jag någon gång ska ta tag i saken och förändra livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela