gormtanten

Snack om allt och ingenting. Precis som alla andra ointressanta bloggar:)

Höstlov

Publicerad 2012-10-31 12:19:08 i Vardag

Har varit på lekland, sport och tekniska museet med barnen. I dag tar Al med de till släkten i Nyköping men jag stannar hemma. Det blir så splittrat när vi är båda vuxna för King och C. När C undrade varför jag inte skulle med svarade stora syster: det är för att hon ska vara ensam hemma och tänka hur skönt det skulle vara om man inte skaffat barn.....
Känner mig jättesårad av de orden. Hur visar man sina barn att man älskar de över allt annat? Är det så de upplever mig? Kärlekslös?
Usch det känns verkligen väldigt tråkigt.
Vad gör jag för fel?
Kram K

Uppsägning

Publicerad 2012-10-25 07:57:54 i Vardag

Nu är det gjort. Igår lämnade jag mitt beslut till min chef. Känns bra i magen har nog tagit rätt beslut trots allt.
I bland ska man nog gå på magkänslan.
Kram k

Beslut

Publicerad 2012-10-24 08:13:51 i Vardag

Låter beslutet om arbete växa fram och har bestämt mig. Måste bara checka av det sista så att nytt blir av innan jag avslutar det gamla. Har svårt att ha chefen står och ser på när jag arbetar vecka efter vecka. Det känns som om hon granskar och det är ju inte så att jag har hemligheter för mig men jag känner att det stör min arbetsro. Hon kan ju jobba själv i så fall....om hon ändå är där....
I dag är det dax att ge besked.
Kram k

Dåligt bloggande

Publicerad 2012-10-23 19:34:31 i Vardag

Dagarna bara rusar förbi. Hinner inte med att tex. Blogga. Lilleman har varit sjuk hela veckan men imorgon blir det nog dagis. Ögon inflammation och förkylning. Stora barnet är också dålig, hon har varit dålig snart en månad och blir inte bättre. Fick en läkartid åt henne den 6 november för att kolla upp om hon saknar några viktiga ämnen i kroppen eftersom hon blir sjuk om och om igen. Snart höstlov. Har inte haft en sovmorgon sedan skolstarten. Ska bli skönt.
Kram k

Air Wick

Publicerad 2012-10-18 16:48:03 i Vardag

Jag är en buzzador och testar just nu denna produkt. Tycker doften är okej men resten av familjen tycker den stinker. Hade varit bättre med citron eller vaniljdoft tror jag.
Kram k

Vad vill jag?

Publicerad 2012-10-18 07:43:05 i Vardag

Fick jobbet:-)
Nu är bara frågan hur jag väljer att göra med resten. Hade möte ned en av mina arbetsgivare igår men jag vågade aldrig säga upp mig. Fegt kanske men hon vill gärna behålla mig och är villig att förändra mina timmar. Å vad vill jag?
Vill inte ta på mig för mycket. Kanske pajar ryggen totalt. Behöver lönen men om allt pajar ihop blir det ju inte alls bra.
Hur många timmar ska man ta på sig?
Å vad jag tänker....
Kram k

Anställningsintervju

Publicerad 2012-10-17 09:16:18 i Vardag

I dag sker det. Känner mig lite nervös trots att jag borde vara säker i min yrkesroll. Hoppas de gillar mig. Vill byta arbetsplats. Håll tummarna 11.00 sker det.
Kram k

Bilen

Publicerad 2012-10-17 00:01:41 i Vardag

Kul! Så fort man tjänat lite extra pengar så går de åt. Var tvungen och lämna in bilen eftersom avgasröret är trasigt, batteriet laddar dåligt samt service. Slutnota: 9800:-
Skit också!
Kram k

8 klasser

Publicerad 2012-10-14 20:54:46 i Vardag

Det går bra men energin är helt slut när jag är klar. Blir ändring till våren har jag bestämt. Max 4 på samma dag för att orka hålla kvalité. Snart hemma. Mat och soffhäng väntar innan sängen. Gjorde illa knäet på sista klassen vilket jag hoppas går över snabbt. Känns inte bra.....
Kram k

Må inte bra....

Publicerad 2012-10-13 09:58:43 i Vardag

Är fortfarande inte på topp. Drack kaffe i morse och fick värsta anfallet av illamående. Gick och duschade och är nu på väg till jobbet men det känns inte helt okej. Vill ju inte vara sjuk i onödan oftast går det över när man börjar jobba.
Tackat nej till vick i veckan, tänkte hinna återhämta mig lite men det har jag ju inte gjort. Full dag idag med innebandy för C efter jobbet.
Kram k

Dagis

Publicerad 2012-10-12 10:15:48 i Vardag

Nä det blir inte bättre. Sa igår upp Kings plats för att kunna byta förskola. Lat personal som inte gör många knop med barnen. Har man tur går det ut en stund på dagen men då sitter de själva på sina rumpor. Ingen glöd och energi. Dåliga hygien rutiner inte undra på att många är sjuka. Önskar man slapp två månader uppsägningstid. Om man inte är nöjd borde man ju ha returrätt på tjänsten?
Kram k

Halsont

Publicerad 2012-10-10 22:51:33 i Vardag

Känner mig inte så bra....har jobbat idag hursomhelst. Halsont, varm och allmänt förkyld. Tidig kväll i kväll. Ledig i morgon.
Kram k

Skakig

Publicerad 2012-10-09 23:57:25 i Vardag

Varit och tränat en timme i dag. Lätt pass men nog känns det att jag inte är riktigt frisk. Känner mig lite skakig så här efteråt. Helt okej pass men jag hade gärna haft lite styrka också. I morgon ska jag köpa tabletter åt magen för att se om det blir bättre. Kan ju vara magkatarr som spökar....har alltså fortfarande ont. Behöver ta och börja grönsaksdieten igen. Var mycket piggare då. Dax att hoppa ur sockerskålen igen. Det är ju så lätt att fuska.....har sjukt dålig karaktär. Skärpning!!!!
Kram k

Hes

Publicerad 2012-10-08 22:26:48 i Vardag

Har varit hes i en vecka men nu har även förkylningen kommit. Mest känsla av trötthet och tung kropp. Sov till och från under 3 timmar idag. Har bara jobbat en timme idag eftersom vick perioden är över nu.
Funderar hur jag gör med jobb till våren...trivs inte på ett ställe och funderar på att säga upp mig.....gäller jag får annat jobb i så fall. Svårt beslut.
Kram k

2 år

Publicerad 2012-10-06 20:22:15 i Vardag

King fyller 2 år idag. Han hängde med totalt på det här med att fylla år. Tårta, sjunga och paket. Verkar som han haft en toppendag. Delar av släkten kom och firade båda barnen. Nästa år får vi låta bli att slå ihop det eftersom stora tjejen blir 18. En egen dag är hon ju värd. Fokus ligger mest på King så hon känner sig nog lite bortglömd.
Grattis mina barn.
Puss puss mamma

Magont

Publicerad 2012-10-04 22:40:20 i Vardag

Har i snart fem dagar haft väldigt ont i magen. Höger sida en liten bit under revbenet. Måste nog snart kolla upp det för det påverkar jobbet känner jag. Trodde det kom från ryggen men det gör det inte...
Har dessutom blivit rejält hes men bara lite ont i halsen. Känner mig inte så sjuk övrigt. Jobbade sista kvällen på extra jobbet i kväll så nu går jag ner till 18 timmar per vecka igen.
Kram k

17 år

Publicerad 2012-10-04 11:05:38 i Vardag

I dag fyller min prinsessa 17 år. Grattis!!!
Tänk vad tiden gått fort. Kommer i håg det som i går hennes förlossning på Örnsköldsviks BB. Hon föddes på toaletten och det gick blixtsnabbt. Sen låg hon där och sov med en liten rosa mössa på huvudet alldeles skrynklig och jag tyckte hon såg ut som en liten apa. Hon var min lilla fina skrutt och fast att hon är stor nu kommer hon alltid vara min lilla Skrotfia. Älskade dig då, nu och för alltid!
Puss, puss mamma

Naprapat

Publicerad 2012-10-02 15:31:58 i Vardag

Nu går det inte längre. Kotorna trycker så att det strålar mot hjärta och mage. Nu ska jag åka och träffa den naprapat som samarbetar med en av mina arbetsplatser. Tog ledigt ikväll. Skulle egentligen besöka ett nytt ställe att jobba på men jag känner mig lite förkyld och sen så måste jag baka. Dubbla födelsedagar denna vecka och jag har sjukt svårt att hitta det jag vill köpa. Man vill ju sina barn det bästa eller hur?
Kram k

Om

Min profilbild

gormtanten

Jag är 41 år och har 3 barn,en född oktober 2010,, en kille på 11 år och en tjej på 17år. Sambo sedan 22 år tillbaka - vi har alltså inte lyckats gifta oss. Jobb 50 % och reumatism 50 %. Sonen på 10 år har grav språkstörning och lätt utvecklingsstörning. En man som Al Bundy. Det stora intresset är dans och godsaker men kommer mest att blogga om sådana saker som stör mig, kanske mest för att få skriva av mig o kanske för att jag någon gång ska ta tag i saken och förändra livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela