gormtanten

Snack om allt och ingenting. Precis som alla andra ointressanta bloggar:)

Små saker

Publicerad 2013-05-28 16:04:42 i

Det känns som om det bara går runt i huvudet. Har svårt att greppa om saker för det känns som om jag hela tiden har glömt något. Möten, picknick med skola, dagis, innebandy etc. Läkartider, packa saker, betala räkningar , handla , jag som inte ens jobbar just nu.....det är väl därför det känns tomt. A-kassan är inte klar med sin utredning än så nu har jag dubblat min tidsrapport. Jobbar jag en timme ska jag skriva två anser de, planeringstid. Det tar faktiskt inte en timme och planera en timmes undervisning men de har tydligen rätt och jag har fel. Konstigt system.
Dålig dag idag med huvudvärk och ryggont. Jobbade lite extra i helgen och det straffar sig direkt. Arg son på morgonen gjorde inte saken bättre. Hans utbrott är inte att leka med. Med sina 154 cm och vikt på 49 är han snart lika stor som mig så det är nog dax att hitta någon lösning på hans utbrott.....
Terapi sommarläger för hela familjen vore ju toppen. Finns det?????
Kram K

Vackert väder?

Publicerad 2013-05-25 15:02:36 i

Rubriken kom med men inte inlägget. Har ganska ofta strul med appen för blogg.se. Känns otroligt segt att skriva ett inlägg på nytt det blir inte samma sak då....
Avvaktar om det dyker upp annars får jag väl uppdatera er igen.
Kram k

Stockholm brinner

Publicerad 2013-05-23 23:47:08 i

Mindre än 3 kilometer från där vi bor brinner bilar och ungdomar gör uppror.
Varför vattenbombar man inte med helikoptrar?
Ta i med hårdhandskarna mot våldet!
Det är inte rätt att förstöra andras liv för att man är missnöjd med sitt egna. Tror ni att det blir bättre nu? Ännu mer skattepengar går åt att skapa ordning, pengar som kunde användas inom skola och omsorg. Jag tycker det är så otroligt fel.
Grr K

Vad händer?

Publicerad 2013-05-23 21:56:40 i

Har inte mycket att delge er. Har unnat mig själv lite egentid. Varit och noppat ögonbryn och färgat fransarna. Solat lite och dessutom köpt ett mycket gott protein pulver. Ska gå ner de sista nu. Är sjukt less på extra fettet på kroppen. Jag undrar om man kan bli fit igen?
Nu när jobbet trappar av är väl dock risken att fettet istället smyger sig på.
Dålig karaktär lika med tjock diameter.
Kram k

Grr

Publicerad 2013-05-18 09:37:53 i

Att leva med en man som bara levt på grönsaker och lite protein i 4 dagar är som att leva med en man med förkylning. Vi rök ihop rejält imorse och jag hatar verkligen att behöva stressa till
jobbet. Kommer att hinna med andan i halsen. C ska iväg på match så allt körde ihop sig. Det är sådana här morgnar man önskar man var separerad. Usch, blä.....dax att ladda om.
Kram k

Tick tack

Publicerad 2013-05-16 16:41:25 i

Dagarna bara flyger förbi. Är helt ledig idag utan en massa måsten och det är verkligen skönt. Har jobbat och haft diverse möten. Är förkyld igen. Inte så att jag lider men det trycker i bihålorna och slår lock för öronen. Har varit och shoppat kläder åt C. Tröjor och byxor slits hur snabbt som helst när han är så oförsiktig, spiller och slänger sig på marken när han leker. Han nöter mer kläder än lilleman.
Kram k

Färdtjänst

Publicerad 2013-05-11 23:44:28 i

Vi har lyckats bli beviljade färdtjänst åt C. Vilket känns bra eftersom vissa gånger tar vi oss ingenstans när han är rädd att åka kommunalt. Man kan ju inte lova honom att tiggare och uteliggare inte dyker upp när man reser inom Sthlm. De sitter i varje hörn nu för tiden och går dessutom och tigger pengar på tågen. Han är rädd för så många situationer så nu hoppas jag vi kan ta oss dit han behöver. Ja vi har bil och kanske vissa tycker vi borde klara oss med den men det är inte alltid det funkar att ha den med oss.
Steg 2 i LSS klart:-)
Kram k

Upprörd

Publicerad 2013-05-10 09:38:38 i

Fick häromdagen veta att sonens skola som tillhör Specialpedagogiska institutet inte har speciallärare som undervisar i klasserna. Vanliga lärare som undervisar och ingen logoped heller.
Grrr
Kram k

Bråk

Publicerad 2013-05-08 19:02:11 i

Tänk vad barns tjafs kan få en energilös. Att en två åring och en 11 åring kan vara så oense. Ledig dag och kväll, varit på vattengympan och ringt lite LSS samtal. Skulle hinna sola men just då är solen i skugga. Bättre tur i morgon. Bifogar bild på Loka dryck nr2.
Kram k

TLC

Publicerad 2013-05-07 23:14:14 i

Vilken tv kanal. Sänder program du inte behöver se men är så otroligt knasiga att man inte kan låta bli att titta. Det ena programmet är galnare än det andra. Bizzare Er, Long Island medium, Honey boo boo. Etc. Helt galet :-)
Kram K

Loka

Publicerad 2013-05-07 22:48:07 i

Nyheter i Lokas värld. Choklad och vatten var ingen smaksensation hos oss.
Den med jordgubbar var betydligt bättre men passar mer till gofika än mat.
Kram k

Avundsjuk

Publicerad 2013-05-06 21:09:31 i

Sitter på pendeln med en kraftig tjej framför mig som äter ett skrovmål. Blir irriterad att jag hinner tänka att hon inte bör äta denna mat. Å varför inte?
Kraftiga människor vill också äta gott. Känner att jag nog är mer arg på mig själv som trots nyttig mat inte håller vikten nere. Kanske borde jag göra som hon mitt emot. Äta vad jag vill och strunta i figuren. Hon kanske är lyckligare än jag......
Kram k

Frisk

Publicerad 2013-05-06 09:03:11 i

Känner mig nästan frisk igen. Helt otroligt att en förkylning kan passera så fort. Jag tackar och tar emot. Skönt med sol ute, ska bli 17 grader och jag tror jag ska försöka sitta ute en stund. Har inte många veckor kvar innan sommaruppehåll och det är med lite skräckblandad förtjusning. Ledig men det innebär också mindre pengar och att Al måste jobba mer. Fick inga sprutor i fötterna eftersom läkaren tror på överansträngning och inte inflammation. Ska smörja med Orudis och se om det ger resultat.
Ha en skön dag.
Kram K

Förlåt

Publicerad 2013-05-04 18:25:03 i

Nä jag har nog inte slutat blogga. Har nu själv blivit förkyld och hade jag varit en bra människa hade jag varit hemma från jobbet. Var otroligt tungt att jobba idag, fysiskt men jag tror ingen märkte något. Det gäller att spela teater bra.
Deklaration är gjord nästan minus 700 000 för mig på husaffären och jag undrar ibland om det var en insideraffär?
Kan det vara så att någon på försäkringsbolaget kände nya köparen?
Hur kan försäkringen inte ha gällt?
Känner att jag nog måste forska lite för att få ett ordentligt avslut.
Om någon vet en advokat som jobbar probono är vi intresserade.
Kanske någon student????
Kram k

Om

Min profilbild

gormtanten

Jag är 41 år och har 3 barn,en född oktober 2010,, en kille på 11 år och en tjej på 17år. Sambo sedan 22 år tillbaka - vi har alltså inte lyckats gifta oss. Jobb 50 % och reumatism 50 %. Sonen på 10 år har grav språkstörning och lätt utvecklingsstörning. En man som Al Bundy. Det stora intresset är dans och godsaker men kommer mest att blogga om sådana saker som stör mig, kanske mest för att få skriva av mig o kanske för att jag någon gång ska ta tag i saken och förändra livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela