gormtanten

Snack om allt och ingenting. Precis som alla andra ointressanta bloggar:)

Höstlov

Publicerad 2013-10-31 20:08:12 i Vardag

Varit ledig i 4 dagar dock tillsammans med en sjuk lilleman och en mycket arg storebror på eftermiddagarna. Livet är inte bra för C just nu och vad felet är
vet vi inte. Han skulle åkt till farmor över helgen men flippar totalt och blir kvar hemma. Känner hur det kryper i kroppen att jag behöver egen tid. Det är inte lätt att ha ett barn med särskilda behov och ibland önskar man att ens ork var oändlig. 
Kram k

Måla

Publicerad 2013-10-23 13:15:48 i Vardag

Har tagit tag i att måla om i vardagsrummet. Tar sådan tid när alla grejer är kvar och man dessutom jobbar. Har nog aldrig längtat efter en lön så mycket som denna månad. Är ju avstängd från a-kassan tills de utrett klart så jag har inte haft mer än 6000:- i månaden. Tala om att vända

 på slantarna. Nu har vi ju tack och lov vårdbidrag också samt att Al jobbat mycket. Snart den 25:e och lön😃.
Snygga tapeter va?


Hipp hipp hurra....

Publicerad 2013-10-15 16:56:48 i Vardag

Födelsedagarna avlöser varandra i vårt hus. I dag fyller mannen år och presenterna var bara nyttoprylar. Helt tomt i kassan eftersom jag inte haft varken a-kassa eller riktig lön sedan juni. Sparkapital slut så dagarna räknas till nästa lön. Ska bli otroligt intressant att se a- kassans beslut. Om det är de som gjort fel ska jag göra en anmälan denna gång. Det är inte okej att låta en barnfamilj vara utan pengar såhär länge. 
Kram k

Ont

Publicerad 2013-10-12 13:57:15 i Vardag

Ont i halsen, jobb och kalas. Ibland måste man stå på benen även om man helst krupit under täcket och stannat där. King har sitt första kalas för kompisar idag. Han är jätte spänd. Hoppas allt går bra. 
Kram K

Facebook

Publicerad 2013-10-07 12:40:18 i Vardag

När tog de osociala medierna över vårt liv. Kan Facebook och Instagram ersätta  en personlig kontakt. Ja i vissa fall men ibland känner i alla fall lite sorg att ingen ringde och grattade min dotter på hennes 18 årsdag. En personlig kontakt. 
Jag vet att hon blev lite besviken att inte ens riktigt nära vänner ringde. 
Kram k

Kalas helg

Publicerad 2013-10-06 10:04:48 i Vardag

Först fredags fest med fullt ös. 



 änns som om det blev mycket lyckat. Jobb på lördag och sen släktfika för båda barnen. I dag fyller nästa år så hos oss blev det tårta dagarna 3. 
Lång arbetsdag idag men det brukar ju funka. Laddat väskan med Red Bull. 

Om

Min profilbild

gormtanten

Jag är 41 år och har 3 barn,en född oktober 2010,, en kille på 11 år och en tjej på 17år. Sambo sedan 22 år tillbaka - vi har alltså inte lyckats gifta oss. Jobb 50 % och reumatism 50 %. Sonen på 10 år har grav språkstörning och lätt utvecklingsstörning. En man som Al Bundy. Det stora intresset är dans och godsaker men kommer mest att blogga om sådana saker som stör mig, kanske mest för att få skriva av mig o kanske för att jag någon gång ska ta tag i saken och förändra livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela