gormtanten

Snack om allt och ingenting. Precis som alla andra ointressanta bloggar:)

Nyår

Publicerad 2012-12-31 10:25:11 i

Det blir som förra året.....
Alex på fest, Al jobbar och pojkarna och jag får mormor på besök. Vad är väl en bal på slottet?
Jag vill också bli bjuden på middag, klä mig fint och ta en drink. Känna mig vacker och vuxen.
Träningsoveralls tanten får ha det som vanligt. Det går bra det med.....
Kram k

Trött

Publicerad 2012-12-28 20:24:21 i

Vi har lite problem med Kings sovtider. Sover han på dagen somnar han vid 22.00.
I går sov han inte på dagen då somnade 18.00 och sov till 08.00 nästa dag. Mycket orolig sömn under natten. I dag somnade han mitt i blöjbytet klockan 17.15 vaknade dock efter en timme vilket ger oss en sen kväll. Sova på dagen eller inte det är frågan.....
Kram k

Gåband

Publicerad 2012-12-28 20:19:16 i

Min julklapp till mig själv. Fyndpris.
Dagens motion: 10 minuter.
Hann inte mer trots att Al varit ledig idag.
Kram k

Tystnad

Publicerad 2012-12-27 16:44:53 i

Ingenting sagt ingenting gjort. Al har jobbat sedan i morse så vi har inte nött på varandra idag. Har gräsligt ont i ryggen efter gårdagens lekland. Passar inte min rygg alltså. King fick gå en stund på dagis så att jag bara hade C att ta hand om under några timmar. Han är redan less på lov och vill tillbaka till skolan.
Kram k

Nu är det krig....

Publicerad 2012-12-26 18:23:17 i

Detta var Al's kommentar eftersom jag skickat ett ursäkts meddelande på Facebook till hans föräldrar. Var även tvungen att radera hans mamma som vän. Nu ska han själv skriva dumma saker på Facebook så att jag får igen.
Ska bli intressant och se vart denna kväll barkar.....
Kram k

Lek o Bus

Publicerad 2012-12-26 15:58:12 i

Tagit pojkarna till lekland så att de har någonting att göra en stund. De trivs och lille man är jätte duktig på att klättra. Lite folk tack och lov. Hjärnan går på högvarv hur jag åter igen ska lösa livet. Borde ha gjort ett beslut redan förra året. Hur kunde jag vara så dum att jag trodde allt skulle bli bättre?
Kram k

Jävla Svin

Publicerad 2012-12-25 21:23:02 i

Tydligen har jag varit ett jävla svin när Als föräldrar varit här eftersom jag inför dem frågade varför Al måste jobba jämt när det är tex. Julafton. Han jobbar ju jämt när det är något och jag tyckte han kunde vara ledig lite. Det fick man tydligen inte säga högt. Al bråkar nog mest av allt, men självklart är det jag som är boven i dramat.
Så ofantligt less, vill bli glad.
Kram k

Kaos

Publicerad 2012-12-25 21:13:04 i

Jag vill inte ha det så här. Det funkar inte längre. Kommer snart att flippa totalt och något kommer att hända. Bara totalt kaos, alla trotsar, bråkar och inga vänliga ord finns i vårt hus. Sandlåde nivå. Vi måste hitta en lösning- nu!!!
Kram k

God Jul

Publicerad 2012-12-24 23:34:52 i

Till er alla!

Jag lever

Publicerad 2012-12-23 13:46:31 i Vardag

Vet inte vart jag ska börja. C är så intensiv just nu så jag vill knappt vakna till en ny dag. Al jobbar och jag kan inte lämna pojkarna ensamma en sekund utan att det är någonting som händer. Munnen går i ett på C, om han inte pratar så är det andra höga ljud. Det funkar inte det här längre. Jag känner mig totalt maktlös, vad gör man?
Vad gör man som förälder när man inte får hjälp med sitt barn?
Ska jag själv lägga in mig på psyket av ren protest och för att få vila från detta? Det tar sådan fruktansvärd energi så jag orkar inte ens blogga. Är jämt arg själv och känner mig inte som någon bra mamma alls. Det räcker inte med kärlek längre. Blir också sjukt trött på C´s skola som inte ens kan se till att barnen får med sig täckbyxorna hem när det blir jullov. Det är som om man alltid ska göra alla andra jobb. Hur svårt kan det vara att sköta sitt arbete korrekt?
Känner mig inte stressad över julen i alla fall det blir som det blir.
Kanske har min svägerska rätt när hon frågade om Gormtanten gått i ide?
Ja kanske........bara under detta inlägg har jag gått emellan pojkarna 5 gånger, hur ska man orka?
Kram k

11år

Publicerad 2012-12-16 23:52:01 i

Så fyllde även C år. Att fylla en vecka innan jul är ingen rolig grej för honom. Det är sällan någon från släkten kommer och grattar honom så han får bli besviken år efter år. Många kommer när de två andra barnen fyller år och det gör ont i mitt mamma hjärta att inte C firas på samma sätt. Dagen har varit bra ändå, nöjd över presenterna och att åtminstone bästa kompisen kom.
Grattis älskling!

Jullov

Publicerad 2012-12-16 18:48:53 i

Nu är alla klasser klara. Kalla det jullov eller arbetslöshet. Dax att gå till arbetsförmedlingen i morgon. Nästa period startar 15 januari. Många veckor utan lön. Tänk om man haft pengar då hade jag tillbringar veckorna mellan jobb i ett varmt land. Man gör vad man kan med de medel man har.
Kram k

Modell

Publicerad 2012-12-12 15:21:10 i

Var igår modell på Wella igen. Denna gång gjordes en struktur behandling. Dvs. en lättare permanent. Fick bra volym på det korta håret men har inte provat föna det än. Vill ha längre hår, blir kanske bra när det vuxit ut lite:-).
Alex var också med, hon har ju långt hår så på henne tog det inte så mycket heller. Många av frisörerna var lite för försiktiga, någon tjej hade knappt en lock.
Har idag varit på plastiken. Det känselbortfall jag fått sedan operationen i maj går ingenting att göra något åt.
Det stör mig i mitt liv, skit också. Armen har ju faktiskt blivit sämre än innan.
Blir så trött på denna arm.
Kram k

Blogg strul

Publicerad 2012-12-10 11:26:26 i

Har inte gått att logga in och skriva någon blogg på ett par dagar. Haft en hel del avslutningar på lektioner och det verkar som om de flesta är nöjda. Ska och fota mig idag, hade ju gärna hunnit till frisören innan men nu blir det som det blir. Tycker verkligen inte om mig själv på bild. Tycker jag ser jätte ful ut. Önskar man kunde känna sig snygg och
ha ett bra självförtroende. Inte för att jag är så nöjd annars men när man ser sig på bild är det värst.
Kram k

Klass

Publicerad 2012-12-06 19:26:59 i Vardag

Vickar på ett ställe på torsdagar. Problemet är ju bara att det aldrig kommer några elever....
Måste ju vara här ändå. Tackade nej till nästa termin. Sjukt tråkigt, har 1,5 timmar att vänta på nästa klass och mår inte så bra. Röd om kinderna och illamående, konstig kombination. Låt mig inte bli sämre nu. Har inte riktigt tid att vara sjuk.
Kram k

Nya skor

Publicerad 2012-12-06 17:36:15 i Vardag

Efter många timmars velande fram och tillbaka slog jag till på dessa skor. Hoppas nu de är varma, lite svårt att känna eftersom det är noll gradigt idag.

Snökaos

Publicerad 2012-12-05 23:25:15 i Vardag

Kommit stora mängder snö men där jag befunnit mig var det helt okej. Så länge man tar sig till och från jobbet med bil anser jag att vädret inte är så farligt. Haft första dagen med avslutningar och det gick rätt bra. 8 jobbdagar kvar innan jul och sen arbetslös till slutet på januari. Inte bra med säsong arbete men vad gör man?
I morgon måste jag köpa vinterskor!
Kram k

Malmöaviation

Publicerad 2012-12-01 09:58:33 i Vardag

Körde igår min dotter till Bromma. Lämnade flygplatsen 19.55 eftersom flyget skulle gå 20.10. Inget meddelande om att det skulle vara förseningar och nu förtiden får man inte följa med som anhörig till gaten om barnet är över 12 år. Hon ringer mig 20.15 och säger att det är försenat. Okej till när? De skulle få nytt besked 21.00. Jag ringer till informationen där de lovar att planet som ska flyga landar 20.45 och ska bara städas så lyfter de. Bra tänkte jag då blir det inte så länge.
Inget plan kommer. 21.15 får de veta att Bromma stänger 22.00 så att buss kommer att ta alla till Arlanda i stället.
Buss kommer vid 22.45. Alex sitter på planet efter 45 minuter. Planet lyfter dock inte. I över en timme får de sitta på sina platser innan de tillslut lyfter. Landar i Umeå vid 01.10. Hur tänkte de nu undrar jag?
En 17 årig tjej själv på resande fot. Tänk om ingen mött henne så sent?
Ensam på en flygplats 01.30?
Ingen tydlig information på hela kvällen!
Tur att hon nu blev mött trots den sena timmen men det var inte Malmöaviations förtjänst. Dagens usch!!!
K

Om

Min profilbild

gormtanten

Jag är 41 år och har 3 barn,en född oktober 2010,, en kille på 11 år och en tjej på 17år. Sambo sedan 22 år tillbaka - vi har alltså inte lyckats gifta oss. Jobb 50 % och reumatism 50 %. Sonen på 10 år har grav språkstörning och lätt utvecklingsstörning. En man som Al Bundy. Det stora intresset är dans och godsaker men kommer mest att blogga om sådana saker som stör mig, kanske mest för att få skriva av mig o kanske för att jag någon gång ska ta tag i saken och förändra livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela