gormtanten

Snack om allt och ingenting. Precis som alla andra ointressanta bloggar:)

Lång dag

Publicerad 2009-08-25 19:12:03 i Vardag

Känner mig hur trött som helst. Andra dagen att stiga upp halv 7. Jag är ingen morgon människa. Hur ska jag hålla mig vaken till 23? Det är ju SYTYCD i kväll. Har varit hos logoped med C i dag o passade på att på samma gång lämna bilen på service. Vi tog tåg fr. Katrineholm. 12 minuter för 56 kronor......det är sanslöst. Kom på att mitt malmöaviation kort och bibliotekskort också fanns i plånboken. Nu måste jag komma i håg att beställa nytt samt spärra biblotekskortet.  Har problem att komma i håg vad man hadde i den men många kort var det. Avis kort med, kommer jag att kunna hyra bil när jag inte har något körkort?  Annars har dagen varit vanlig, ganska tråkig för jag hade ingen att jobba i hop med.
Kram k

Skoldag

Publicerad 2009-08-24 08:23:25 i Vardag

Jaha, så var verkligheten tillbaka. Skolan börjar för barnen och hösten är här. Känner mig lite trött, panik.....C tog min energi här på morgonen. Fel kläder, väska etc. Min kära Al hade ju åkt till jobbet redan. I fortsättningen packar vi kvällen innan ,Det gäller A med. 
Såg på nyheterna att  kommunen / staten  ska gå in med pengar åt de Taihlänska bärplockare som går minus varje dag. Får jag också pengar då? eller vårt företag? Jag blir faktiskt lite förbannad, jag förstår att de behöver jobb men det är väl inte vårt fel att det är ont om bär. Vi har ont om kunder!  Varför kan vi inte protestera? Är det bara jag som tycker det är fel?
Krispengar åt icke svenska medborgare är inget för mig känner jag, vilket parti ska man nu välja om man ska vara fritids politiker? Jag håller otäckt med vissa partier som man inte bör gå med i.
Någon djävul har snott våra krukor utanför hotellet, Jag kan förstå att det hände vad som känns pissigt är att det var mina privata fast det stod där. Placerade de där eftersom vi inte hade villa då. 
Ska jobba i dag, sen fixa skolväska åt C. Måste få lite ordning här hemma med, det är så omysigt.
Kram k
Njut av dagen även om jag är lite sur.

Tomt igen

Publicerad 2009-08-23 10:04:24 i Vardag

Efter en hetsig dag var allt klart. Men dök det upp några gäster? 6 stycken betalande gjorde att vi åter gick minus. De hade de nog inte trott med stjärnmatlagare på plats o allt. Men så här har vi ju det vi är ju vana.  Menyn var bra i alla fall men jag gillar fortfarande inte vilt det är för mycket levande för mig.  Fisk och kött var mycket gott samt efterrätterna.  Nu gäller det bara att alla fortsätter jobba mot samma mål. Annars blir det inget mer tror jag.
Min telefon är helt borta sedan i går. Ni som har mitt privata nummmer måste ringa på det så länge. Jag har lagt den någonstans i röran på jobbet.
kram k

Intervju

Publicerad 2009-08-22 07:51:20 i Vardag

Blev intervjuad i går och var lite mer i bild. De vet vem jag är nu. ( Näst sista dagen.) I kväll ska det bli fest på Loftet. Jobbar ju kväll så C ska vara hos farmor .  Hoppas det nu bara kommer folk så att detinte blir fiasko, fast då får de ju se hur vi har det. Har ryggkramp så  att det inte gick att sova, steg upp 7 en lördag morgon. Helt sanslöst. Kommer inte att jobba så mycket under hösten, kanske blir ryggen bättre då. Måste börja träna också, att det ska vara så otroligt motigt. Jag tycker det är så tråkigt men vet ju att man mår bättre om man gör det. Eller är det bara ett spel för kulliserna?
Kram k

utskällningar

Publicerad 2009-08-21 09:05:21 i Vardag

Min man har blivit bra utskälld denna vecka. Tugga och svälj var han motto innan och han har nog klarat sig. Jag har inte medverkat något o verkar klara mig undan.  I dag har vi stängt för att de ska fixa till, dock frågade de oss om vi kan göra det....måla, sy etc. Deras personal har semester men det känns ju fel. Vi har 1000 andra saker att fixa på hotellet om vi lyckas få några lediga timmar.  Nu funkar fritids i alla fall det är bra måste bara hitta barnvakt till i morgon kväll eftersom båda jobbar.  Programmet ska inte sändas förrän till våren så varför har de så brottom att spela in?
Fick också veta att de som hyr vårt hus inte kan bo kvar. Någon som vet en bra familj som vill hyra? Annars måste vi sälja, kanske vore det bäst.
Sköt om er.
kram k

Höst?

Publicerad 2009-08-18 08:21:21 i Vardag

Vart tog sommaren vägen? Sovit jättedåligt i natt. Min kära Al har inte bara jobbat när vi varit borta. Han har börjat isolera vinden och några rörkillar badrummet. Nu har vi ingen dusch! Jag undrar nu vart mitt nattsvett ska tvättas bort. Dax att ta tag i livet igen. Ryggen är jättedålig, vadå stress? Jag har varit ledig en vecka och känner mig på g. Varför funkar då inte ryggen? Måste ta tag i fritids åt C i dag. Boka biljetter till Ume så att det funkar till nästa vecka. Låt oss alla reumatiker slippa ha ont i bland. Ska ta tag i det här med plastikoperationen också. Är så trött att ha världens fulaste arm,kanske borde man ta the tits på samma gång? Ha ha. 
Måste ta tag i terapi åt C med han har ju inte blivit lätt att tas med. Mamma ska dö etc. har jag fått höra många ggr denna vecka. Måste hitta någon att disskutera detta med.
Träffar teamet i dag. Bloggar i kväll om vad som händer. Jag lovar. C sa att han skämms då om vi visar oss offentligt. Det måste vara jobbigt att skämmas för sina föräldrar.
Kram k

Hemresa

Publicerad 2009-08-17 10:53:35 i Vardag

Förlåt att jag inte bloggat som lovat. C blev jätte arg så fort jag nämnde ordet dator. Det är lika med jobb för honom. Nu är veckan slut och vi väntar på bussen som ska ta oss till flygplatsen. Veckan har gått ganska snabbt men det har varit en hel del bråk mellan en C och A. Kanske bråkar alla syskon så, jag vet inte. Hoppas flygresan blir lugn. I morgon blir det ju tv inspelning. Knallröd i ansiktet är jag, hade de sminkös tro?  Jag känner mig dock ganska utvilad eftersom vi sovit innan 23 varje kväll. Väl mött Sverige och hoppas att kylan inte slår i mot oss när vi landar. Vi har bara 32 grader just nu.
Kram k

Cypern

Publicerad 2009-08-13 07:04:57 i Vardag

Jaha, så var man bränd av solen. Ser mest ut som en röd kräfta men brun blir jag kanske så småningom. Barnen är inte brända men de har ju solat under sommaren. Vi har det bra 35 grader så det är lite för varmt att ligga o steka i en solstol. Badvattnet håller nog 30 så jag badar med barnen fast ryggen blir ond på natten. Vattengympa kl. 12 varje dag. Får inte sitta vid datorn för C. Han tror jag jobbar men nu sitter jag här 08.00 ( i sveriger 07.00 ) så att jag kan blogga åt er. Hans humör är en berg o dalbana och vid utbrott vid poolen önskade jag faktiskt att det syndes på honom att han har ett handikapp. Låter det hemskt att säga så. A får skämmas, tur att hon inte känner någon. Rummet är okej, området bra men bara dyra små supermarkets. Vi får leta reda på lite shopping under dagen. Nu ska vi snart äta frukost. Barnen ville gå på bokad frukost så vi har laggt till det. Mycket folk men frukosten är bra. De har 700 rum på detta hotell. Vi hörs senare.
Må gott.
Kram k

Fiasko

Publicerad 2009-08-09 10:06:39 i Vardag

Åter igen blev det en minuskväll när det ordnades något här i Flen. Publiken sviker, vart tog alla som spelar hockey vägen? Borde de inte åtminstånde gynna sin klubb o komma när de anordnar något? Jag förstår mig inte på folk.
Hur ska de få den här staden på fötter när ingen av de som bor här bryr sig. I dag måste jag packa, sen vet jag inte om jobbet för det är ju tydligen den stora resdagen i dag. Semestern är nu slut för de flesta.  Har inte heller bestämt om vi åker till Sthlm i kväll eller i natt. Flyget går 07.40 i morgon. Har börjat städa undan lite här hemma, ska också hämta C i Oxelösund. Men jag är ju uppe ganska tidigt med tanke hur sent vi var uppe. Stackars R hade frukost. Han ser helt utarbetad ut men kan inte ta semester i detta läge. V hörs sedan. Njut av den underbara svettiga dagen.
Kram k

Arbete

Publicerad 2009-08-08 15:21:29 i Vardag

Känner mig super trött o borde köpt koffeintabletter till kvällens jobb. Börjar om 45 minuter. Har sjutsat C till barnvakt och inhandlat det vi behöver med oss på resan så nu behöver vi bara packa i morgon. Värmen är ju underbar, 28 grader o sol, perfekt badväder men vi dödliga jobbar ju. Kommer hem den 17 och den 18 kommer strix tv. Lärare till umeå är klart så nu är schemat på g. några punkter att fixa innan jag åker. Fick kallelse till telefonförhör hos polisen. Innebär det att de hittat något? Måste ringa dem från Cypern på måndag. Nu ska jag jobba snart först sminka mig lite. Köpte ny bikini i dag, 80:- bra va?
Kram k
Njut av värmen

Sista dagarna

Publicerad 2009-08-07 10:07:05 i Vardag

Efter många dagar med för många timmar ser jag inte slutet.....jag vet att det bara är tre dagar kvar men vet inte när jag ska hinna packa o göra ärenden. Kan någon vara en god fe och trolla fram några extra timmar?
Dagens projekt mellan alla lunch talrikar är att ordna lärare till umeå.
Vi hörs.
kram k

Sömnlös

Publicerad 2009-08-06 06:09:14 i Vardag

Inte gick det att sova i natt. Steg upp 05.40 efter många svettiga timmar utan sömn. Vet att det är alla jobbiga beslut som gör att jag inte kan sova. Hur blir hösten? Gud, det är 8 augusti och ingenting är klart. Ryggen krampar efter en mycket lång arbetsdag i går. Dagen lär bli lika lång den, fast nu ännu längre eftersom klockan bara är 6.  Det blir inspelning i alla fall. Den 18 augusti kommer de så där tappar jag min umeå vecka att göra ordning. Men det blir bra annars skulle nog alla bli varslade. Måga ekonomiska beslut är det att ta. Sen blir jag så less på alla personer som vill ha drömlöner inom danslärar yrket. Inte ens min mor som undervisat i 50 år har den lönen - vilka tror de att de är? Kom ner på jorden, vi finns här för att ta emot er bara ni orkar jobba för normala löner.
Kram k

Utomlands

Publicerad 2009-08-05 08:45:29 i Vardag

Jag gjorde slag i saken. På måndag åker barnen och jag till Cypern. R kan inte vara ledig men jag går under totalt om jag inte får vara ledig nu. Läste i en artikel att extrema svettningar på natten kan vara tecken på utbrändhet. Kanske är det därför allt är så tungt eller för att jag inte har haft en samanhängande ledighet sedan i julas?
Cypern blir bra, valde Ving resort men mycket aktiviteter för barn. Jag hoppas att det funkar med C så att man inte är mer slut när man kommer hem. Är inte så orolig, vi ska bara slappa. Show på kvällen och sen sova. Vem får sova i bäddsoffan? Vi har lägenhet så behöver vi inte ta C på restaurang när han är trött. I dag har jag en begravning, samt en fika i kväll på cirka 100 personer. I morgon till på söndag är vi fullbelagda och på lördag fest i ishockeyhallen med Starpilots. Sen semester : - ) <3
kram k

Rinner ut i sanden

Publicerad 2009-08-01 11:16:50 i Vardag

I bland käns det som om ingenting blir gjort, allt rinner ut i sanden. Semester, jobb, uppfostran etc. Det är sådana ggr jag skulle behöva en personlig assistent som kan hjälpa mig att styra upp allt. Kanske borde man gå i ide och se hur allt löser sig. Eller rent sagt lägga ner vissa projekt och låta det bara vara. Mina tankar är just nu hur jag ska göra med Umeå - jobba vidare - lägga ned eller hitta någon som vill ta över ordentligt . R har redan släppt allt och säger att det är mitt projekt att styra upp, problemet ligger i att han har det ekonomiska ansvaret. Det är ett ganska stort projekt att styra upp allt där. Ombyggnad , schema, annonser etc. Måste ta beslut här i helgen.
Ska prata med några personer o få lite styrka i mitt beslut. Mamma kommer i kväll för att vara barnvakt till C och jag ber till gudarna att det ska fungera det vore så kul för de båda. Vi jobbar solo i morgon, R, jag och kocken hela dagen. Gäller att ladda mentalt. Hoppas C är snäll i dag så jag kan få lite energi.
Kram k

Om

Min profilbild

gormtanten

Jag är 41 år och har 3 barn,en född oktober 2010,, en kille på 11 år och en tjej på 17år. Sambo sedan 22 år tillbaka - vi har alltså inte lyckats gifta oss. Jobb 50 % och reumatism 50 %. Sonen på 10 år har grav språkstörning och lätt utvecklingsstörning. En man som Al Bundy. Det stora intresset är dans och godsaker men kommer mest att blogga om sådana saker som stör mig, kanske mest för att få skriva av mig o kanske för att jag någon gång ska ta tag i saken och förändra livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela