gormtanten

Snack om allt och ingenting. Precis som alla andra ointressanta bloggar:)

Bostad

Publicerad 2016-03-30 15:28:46 i Vardag

Har under veckorna funderat mycket hur man gör med bostad. Först bodde jag i huset i en månad och sen bodde Al en månad. Nu ska vi dela. Jag bor tisdag till fredag och Al fredag till tisdag. Detta innebär att barnen kan bo kvar men egentligen ska vi då ha råd med 3 hyror. Det funkar ju inte i längden. Ekonomin är ju begränsad tyvärr. Jag har bott hos min mamma de dagar jag inte haft barnen men nu kommer jag hyra bostad från 16 april. Bara i 5,5 månader till att börja med. Måste ha något eget där jag kan hitta tillbaka till mig själv. Vem är jag? 
Kram K

Skilsmässa

Publicerad 2016-03-29 19:39:28 i Vardag

Nu har jag tagit mitt beslut. Efter 25 år lämnar jag min man. Detta för att jag tror det blir bäst för hela familjen. Jag har inte träffat någon ny men att stanna i ett förhållande som inte ger en utrymme att utvecklas funkar inte längre. Beslutet har vuxit fram under många år så det är mycket genomtänkt. Tyvärr inte de praktiska. Livet kommer att förändras men jag hoppas jag kommer ut som en bättre människa när allt är klart. 
Kram K

Om

Min profilbild

gormtanten

Jag är 41 år och har 3 barn,en född oktober 2010,, en kille på 11 år och en tjej på 17år. Sambo sedan 22 år tillbaka - vi har alltså inte lyckats gifta oss. Jobb 50 % och reumatism 50 %. Sonen på 10 år har grav språkstörning och lätt utvecklingsstörning. En man som Al Bundy. Det stora intresset är dans och godsaker men kommer mest att blogga om sådana saker som stör mig, kanske mest för att få skriva av mig o kanske för att jag någon gång ska ta tag i saken och förändra livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela