gormtanten

Snack om allt och ingenting. Precis som alla andra ointressanta bloggar:)

Klart

Publicerad 2013-06-30 21:32:39 i Vardag

Har så tillslut lämnat nycklarna till gamla huset. Sjukt trött. Ont i ryggen och har blåmärken lite över allt. Nu gäller det att få ordning i kaoset här i radhuset. En vecka med dagisinskolning sen börjar mitt två veckors sommarjobb. Ska bli jättekul men jag längtar till semester. Tänk att inte behöva ställa klockan på sju varje morgon. Ovanligt att ha grannar. Man hör hur de springer i sin trapp. Dunk dunk dunk.
Kram k

Ryggont

Publicerad 2013-06-29 20:07:44 i Vardag

I dag gav tillslut ryggen upp. Inte mycket kvar att städa men nya bostaden är som ett bombnedslag. C ska prova sova hos en kompis och A är med vänner. Bara lilleman och vi vuxna hemma. Om jag inte hade haft jour att hämta C ikväll så hade jag tagit mig en stor drink för att se om ryggkrampen släpper. Soffläge.
Kram k

Städa

Publicerad 2013-06-27 07:37:46 i Vardag

Hur hittar man inspiration att städa ett tre vånings hus?
Jag städar och städar men eftersom huset är så gammalt så känns det som om inget händer. Önskar jag hade en städkompis så man hade någon att prata med i alla fall. I dag måste jag jobba på annars hinner jag nog inte bli klar i tid.
Suck!!!
Kram k

23 år

Publicerad 2013-06-24 19:26:33 i Vardag

I dag har Al och jag varit ett par i 23 år. Helt otroligt vad tiden går.
Puss på dig, jag önskar jag ordnat något fint men vi får ta det någon annan gång.
Puss K

Bloggfritt

Publicerad 2013-06-24 19:23:18 i Vardag

Det är nog för första gången jag gjort ett så långt uppehåll i bloggandet. Har inte alls varit sugen på att skriva och funderat på att lägga av eller åtminstone inte ha dåligt samvete över att jag inte orkat skriva. Har varit på Gotland fem dagar och jobbat lite. King blev biten av vad vi tror var en snok och fick jätte svullen fot.
Vi har nu flyttat. Allt är inte klart men har börjat med flyttstädning. Det är verkligen urtråkigt att städa själv. Bävar för denna vecka. Pojkarna verkar trivas i sitt nya hus. King har ju fått eget rum så nu får han sova själv tills han dyker upp i vårt rum.
Kram k

Mulle Meck

Publicerad 2013-06-07 16:31:23 i

Tog med mig barnen till en mycket trevlig lekpark. Kan dock säga att allt är skapat för yngre barn dock ej för små för man ryms inte att " hjälpa" till. I dagsläget vet jag inte hur sommaren kommer att överlevas. C har myror i huvudet känns det som. Kan inte ta det lugnt en stund. Undra hur många gånger man kan säga mamma på en timme?
Andas!!!
Kram k

Lediga barn

Publicerad 2013-06-07 16:14:50 i

Intensivt, tjat, mat, inget att göra....

Inlägg

Publicerad 2013-06-03 10:32:37 i

Det blir ibland långt mellan inläggen men om det beror på att allt är under kontroll eller total kaos kan jag inte svara på. Jobbat galet mycket i helgen eftersom jag hjälpt till vid olika föreställningar. Hade varit trevligt om lönen matchade insatsen men så är det ju inte inom kulturlivet. I dag ska jag försöka vila och fortsätta med att rensa/packa saker. Middag med jobbet och i morgon har jag terminens sista klass. Låt nu solen skina över oss:-D
Kram k

Om

Min profilbild

gormtanten

Jag är 41 år och har 3 barn,en född oktober 2010,, en kille på 11 år och en tjej på 17år. Sambo sedan 22 år tillbaka - vi har alltså inte lyckats gifta oss. Jobb 50 % och reumatism 50 %. Sonen på 10 år har grav språkstörning och lätt utvecklingsstörning. En man som Al Bundy. Det stora intresset är dans och godsaker men kommer mest att blogga om sådana saker som stör mig, kanske mest för att få skriva av mig o kanske för att jag någon gång ska ta tag i saken och förändra livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela