gormtanten

Snack om allt och ingenting. Precis som alla andra ointressanta bloggar:)

Äntligen

Publicerad 2013-08-30 10:27:40 i Vardag

Har varit och träffat en sjukgymnast som behandlar sina patienter. Trycker ut de kotor som är fel och trycker och manipulerar de muskelknutar man har. Pris: 100:- för 45 minuter. Helt otroligt. Ska prova detta under några veckor för min otroligt onda skuldra. Har riktigt ont och hon tror att det beror på fästena för bröstkorgen.
Egen träning idag. Sen småfixa lite inför helgen. Dop imorgon och lång arbetsdag på söndag. Känner jag har lite planering att göra till på söndag.
6 klasser, jag kan jag vill jag orkar:-)
Kram k

Ny termin

Publicerad 2013-08-26 10:37:11 i Vardag

Börjar jobba idag. Blir bara 2 dagar denna vecka men från och med nästa är det 5 dagars jobbvecka som gäller. Nästa lediga helg blir vecka 45 på höstlovet. Låter långt bort men när man väl är inne i rutinerna så rullar allt på. Kommer kännas konstigt att träffa barnen så lite. Saknar de redan fast att jag vet de har det bra på dagis och i skolan. A fyller 18 år i oktober så nu är festlokal, klänning och inbjudningar klara. Hon har Disney tema så vi beställde klänning från USA. Måste nu hitta något trevligt uppträdande. Om någon känner någon kändis som kan komma är vi jätte intresserad av det. Får dock inte kosta för mycket. Tjänster och gentjänster?
Kram k

Ersättning

Publicerad 2013-08-20 15:37:49 i Vardag

Pratade med Försäkringskassan idag och de räknar timmar som timmar när man jobbar. De tyckte också att det är konstigt att timmarna ska dubbleras hos A-kassan. Kommer ju troligtvis bli återbetalningsskyldig och det är väl tur att jag inte jobbade så mycket förra våren. Barnen tillbaka till skolan och snart även jag på jobbet.
Kram k

Tick tack

Publicerad 2013-08-17 09:17:51 i Vardag

Dagarna rusar fram. Har inte gjort så mycket utan tar mest om markservicen.
Var och tränade själv igår. Det var väldigt många år sedan så det behövdes. Saknar mycket styrka men det ska det bli ändring på. Gjorde något helt galet i går. Köpte Matcha te. Nu ska tanten bli piggare tänkte jag. Märker ju ingen skillnad när man äter vitaminer så nu provar jag denna variant.
Återkommer med utvärdering :-)
Kram k

Hemma

Publicerad 2013-08-11 10:57:48 i Vardag

Är nu hemma igen sedan några dagar tillbaka. Upplever C lugnare efter semestern men det ska bli skönt att fritids och dagis börjar. Det är svårt att som förälder att ersätta kompisar. Allt som allt har väl sommaren varit rätt okej tror jag. Vi har ju överlevt i alla fall. Finns det familjer som inte nöter på varandra under semestern?
Har jobb så det räcker till hösten så det känns bra. Just nu känns det väl sådär att komma igång men det är nog bara en tillfällig svacka. Känner mig rätt sliten efter resan konstigt nog. Fortfarande problem med nacke och skuldra och tror nog det beror på någon sträckning vid bröstet.
Behöver göra diverse inköp till hushållet och skulle dessutom behöva sälja bort lite loppisprylar. Får väl ta en bakluckeloppis någonstans :-)
Lite uppdatering såhär på förmiddagen.
Kram k

Wow

Publicerad 2013-08-01 23:54:48 i Vardag

Lyckades lurades i väg Al

Vuxen

Publicerad 2013-08-01 23:53:24 i Vardag

Är det konstigt att vilja känna sig vuxen ibland ? Vilja ta en drink i baren eller kanske två?
Det är ju inte så att vi inte har barnvakt men ändå så lägger vi oss när barnen säger godnatt. Vuxenlivet vad är det? Att bli lite lullig är det alkohol problem?
Jag tycker inte det.....
Jag dricker inte så ofta så självklart blir jag påverkad av det jag dricker.
Det är väl inte världens undergång?
Jo herr Al tycker det.

Vuxentid

Publicerad 2013-08-01 23:41:44 i Vardag

Vuxentid vad är det?

Om

Min profilbild

gormtanten

Jag är 41 år och har 3 barn,en född oktober 2010,, en kille på 11 år och en tjej på 17år. Sambo sedan 22 år tillbaka - vi har alltså inte lyckats gifta oss. Jobb 50 % och reumatism 50 %. Sonen på 10 år har grav språkstörning och lätt utvecklingsstörning. En man som Al Bundy. Det stora intresset är dans och godsaker men kommer mest att blogga om sådana saker som stör mig, kanske mest för att få skriva av mig o kanske för att jag någon gång ska ta tag i saken och förändra livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela