gormtanten

Snack om allt och ingenting. Precis som alla andra ointressanta bloggar:)

Slutstädat

Publicerad 2012-09-30 16:28:30 i Vardag

Nu är det klart. Vi flyttade det sista igår. Al hade gjort stor del av städningen när jag kom från jobbet. Kök och badrum var ju redan klart. Nycklar inlämnade och ett projekt avslutat. Ska bli skönt att få ordning på nya huset så att man känner att man trivs. Måste få bort mer saker eftersom vi flyttat från 7 rum till 4 så rensning av saker fortsätter.
Kram k

Gnälligt barn

Publicerad 2012-09-28 11:48:14 i Vardag

Han är inte sig själv min lilla King. Gnäller hela tiden. Å då menar jag inte lite gnäll man får ingenting gjort. Jag hoppas det beror på förkylningen och inte på en ny utvecklingsfas.
Har en vecka till med jobb 6 dagar per vecka. Det är roligt att få jobba men man hinner inte med någonting annat och absolut inte vila upp sig mentalt. Fysiskt funkar det förvånansvärt bra.
Kram k

Flytt

Publicerad 2012-09-27 23:50:13 i Vardag

Under en månads tid har vi flyttat och än är det inte klart. Så mycket grejer som inte får plats någonstans. Städa, städa, städa. Hatar att behöva flytta hela tiden. Skönt när denna omgång är klar. Phu!
Kram k

Feber

Publicerad 2012-09-24 11:11:45 i Vardag

Lilleman har feber för andra dagen i rad och nog är det tur att mormor kan rycka in ibland. Han skulle ha gått eftermiddag eftersom jag har vick i dag. Al jobbar till 17.30 så det blir ju några timmars diff.
Han blir hemma imorgon med. Snart fyller lilla King 2 år. Så otroligt fort det gått. Min Princessa blir ju 17 år. Barnkalas blir det den 6 oktober. Vi firar båda då. Svårt med presenter men jag tror jag vet till den äldre i alla fall:-).
Den yngre behöver ju en hel garderob med kläder, stackarn. Inga leksaker här inte....
Kram k

Paus

Publicerad 2012-09-23 16:34:31 i Vardag

Har två timmar mellan jobben och det är lite svårt att ladda om. Hade full fart i dag och inte ska ni tro att barnen hänger med. Körde som jag skulle vilket vissa andra barn tyckte var tråkigt. Svårt att tackla. Två sjuåringar som styr hela lektionen kan ju inte vara rätt. De andra sexton eleverna då?
Peppa, le och discosteg.
Tur man har annat jobb också.
Kram k

Spänd

Publicerad 2012-09-22 23:07:17 i Vardag

Känner mig lite olustig inför morgondagen när jag ska ha klasserna några inte var nöjda med. Tycker fortfarande att det är fel att låta för unga elever gå med äldre bara för att " tiden passar". Får se genom fingrarna, tugga och svälja. Det är inte jag som bestämmer. Le, anpassa och göra mitt jobb är det bara att göra.
Kram k

Balans

Publicerad 2012-09-21 19:27:23 i Vardag

I bland kan man inte balansera allt. Måste ta sitt ansvar som förälder utan att ge vika. Älskar min dotter men ibland måste man säga nej. Det spelar ingen roll att " andra får ".
Kram k

Vardagsrum

Publicerad 2012-09-20 20:40:17 i Vardag

Har nu vi äntligen fått vardagsrummet klart efter husägarens skada så nu blir det till att kunna se på tv igen. Skönt!
Ikväll börjar bakprogrammet jag sökte till men inte kom med i. Ska bli kul och se hur duktiga de är. Jobbat i kväll som alla andra men slutade redan 19.45 så jag är hemma tidigt.
Fått internet in i huset idag så nu måste bara trådlösa nätverket kopplas in. King och jag gör nog en morgon körning till Bro för att hämta dosan. Har fortfarande mycket kvar där....
Kram k

Omöjligt

Publicerad 2012-09-19 22:57:05 i Vardag

Har en grupp med 5-6 åriga pojkar som bara vill leka tagen, brottas, kramas, busa och så vidare. Det är första gången i mitt liv jag inte klarar en grupp. Vill inte ha den, inget blir gjort, blir bara irriterad hur barn kan vara så fruktansvärt ouppfostrade. Har aldrig sett på maken. Hade det varit mina barn hade de fått sitta i skamvrån.
Kram k

Städning

Publicerad 2012-09-19 00:19:36 i Vardag

Har börjat städa ur förra huset. Fick hjälp av mamma några timmar så kök och ett badrum är nästan klart. Vilken tid det tar. Är djupt imponerad av de som orkar ha städning som yrke. Vickat på kvällen så det är bara att ta tag i städning i morgon igen. Ledig dag blev jobbdag. En vecka till nästa lediga dag...
Kram k

Tur

Publicerad 2012-09-18 00:06:42 i Vardag

Det är ju tur att man blir uppskattad på andra ställen i alla fall. Kan dock inte släppa det som hände igår. Vet att chefen och kunden har rätt men en femåring i en 7-8 års grupp är fel. Det är inte bara mitt fel att gruppen inte funkar.
Det finns en anledning varför man har olika åldrar.
Kram k

Tillsagd

Publicerad 2012-09-16 16:32:06 i Vardag

Nog märks det att man inte är van att bli tillsagd om sitt sätt att jobba. Måste ha " roligare och tuffare" klasser. Barnen tycker det är tråkigt. Samtal med chefen över en timme så det är ju bara att göra som hon säger. Visste egentligen innan att jag var tvungen att ha hennes koncept men gjorde ändå eget. Hur dum får jag vara?
Gör om och gör rätt!
Kram k

Blogg

Publicerad 2012-09-15 22:50:22 i Vardag

Känner att jag aldrig hinner sitta ner, fundera, skriva och vädra mina tankar. Hela huvudet är upptaget med jobb, flytt, barn och sådant som bara rullar på. Ryggen har varit dålig i dag men jobbet gick okej ändå. Varit och handlat på city gross för första gången. Ingen vidare kvalité på den i Häggvik i alla fall så där kommer inte jag att handla. Ofräscha grönsaker och dyrt kött. Nix pix. Nästa vecka provar jag någon annan butik.
Lång dag på jobbet i morgon, känns som om det är söndag väldigt ofta.
Kram k

Modell

Publicerad 2012-09-11 21:12:25 i Vardag

Kort lite busig page i guldig färg blev resultatet. Klädernas topp var snygg men kofta, tights och skor var sådär. Kunde fått mer smink jag som sminkar mig dagligen. Haft kul dag hur som helst. Mycket skratt och trevligt sällskap.
Kram k

Träna

Publicerad 2012-09-10 23:37:44 i Vardag

Med 23 olika grupper på en vecka blir det ingen egen träning. Skulle säkert behövas men om några veckor när kroppen är mer van kanske jag får tid till det också. Skulle vilja bli riktigt fit och stark. Äter bra i alla fall. En godbit då och då men inte varje dag som förut. I morgon smäller det....ska vara med i " gör om mig för 40+" . Hoppas, hoppas det blir bra. Annars är det nog sista gången jag ger mig in i någonting sådant. Sov gott!
Kram k

Mer jobb

Publicerad 2012-09-10 14:24:40 i Vardag

Blev inringd som vikarie så i dag blir det 3 timmar extra. Tyvärr kan ju Al inte jobba när jag jobbar men så är ju livet. Varit på inskolning på nytt dagis. Kändes sådär....
Vill känna att personalen ger kärlek till sitt yrke och inte bara sitter på rumpan...
Vi får väl börja och sen se hur det utvecklas.
Kram k

Arbete

Publicerad 2012-09-09 20:45:56 i Vardag

Är otroligt skönt att man har jobb. Får inga pengar denna månad men nästa kommer det tillskott i kassan. Skönt!
Vi har ingen tv där vi bor. Någon som bott innan har klippt av antennkabeln på taket. Vet inte hur vi ska göra nu....
Kan ju inte kosta på en tekniker när det inte är vårt hus. Internet har ju tv också men på några av företagen fick vi avslag eftersom vi har betalningsanmärkning. Vi sa att vi kunde betala i förskott men det var de inte intresserade av. Det är väl konstigt?
Att man inte kan betala för ett år på en gång?
Man vill ju kunna ha tv, eller hur?
Alla barn borde ha rätt till det. Internet med för att följa med i dagens samhälle.
Värdelösa företag, värdelösa föräldrar. Det är inte lätt att vara barn.
Kram k

I säng

Publicerad 2012-09-06 23:36:18 i Vardag

Så ligger alla tillslut i egna sängar. Vi hann inte klart men vi får ta några svängar de kommande dagarna. Känns okej. Nu försöka sova till främmande ljud. Får lite sovmorgon för taxin kommer 50 minuter senare från detta område. Det är bra tycker lilla trötta jag.
Kram k

Flyttdag

Publicerad 2012-09-06 07:55:11 i Vardag

I dag är det dax. Ingen förutom jag har packat några lådor. Jag ger snart upp. Dessutom kom Al hem från jobbet 06.40 så han lär ju vara lagom trött. Ligger tydligen på min lott att hyra släp, packa så ska han hjälpa till med de " stora" sakerna men ni som flyttat någon gång vet att det är mer än stora möbler. Känner hur det kokar inom mig.....
Kram k

Yr

Publicerad 2012-09-05 23:43:49 i Vardag

Yr och det är som om jag lever lätt onykter. Har dock inte intagit någon alkohol. Man blir nästan hypokondrisk och tror man är dödssjuk. När jag körde till jobbet kändes det nästan otäckt. Glömmer saker och får kolla och dubbelkolla om och om igen. Äter grönsaker, extra proteiner, B12 och förstår inte varför jag mår som jag mår.
Jobbet går bra, är som om kroppen kan skärpa sig när det gäller och kvällarna är okej. Är det sömnbrist? Stress?
Något annat? Någon som har tips?
Kram k

Sena nätter

Publicerad 2012-09-05 07:19:07 i Vardag

Sena nätter och tidiga morgnar är inte det bästa. Nattens sömn: cirka 01.00 somnade jag. Väckning 06.10, antal väckningar från King: 4st under natten för drickpause. Har full dag idag.....
Inte okej med så lite sömn måste styra upp det. Hur sent ska man låta sina barn ha träning?
Kram k

Smuts

Publicerad 2012-09-04 21:52:50 i Vardag

Gick inte så bra att packa saker med barn så jag började med fönster i stället. Persiennerna hänger på insidan och vi har aldrig rört de men tänkte jag skulle snabb torka av innan putsning. Tji fick jag. De hade så ingrodd smuts att jag har skrubbat med såpa i flera omgångar. Skiten bara rann och då menar jag helt svart som om man tvättar barnens galonbyxor:-). 6 fönster gjorda 5 to go.....
Kram k

Mör

Publicerad 2012-09-02 20:57:00 i Vardag

Känner mig rätt mör i huvudet efter 8 klasser. Kroppen känns okej men hjärnan är helt slut. Tur att man bara jobbar så här på söndagar. Måste nog dricka mer vatten i fortsättningen. Det var bara en lektion jag inte är riktigt nöjd med. Struliga barn och jag var inte riktigt den som ville vara för hård första gången. Blir bättre nästa vecka, mer förberedd ska jag vara.
Nu hem, duscha, äta och sen godnatt.
Kram k

Telia strul

Publicerad 2012-09-01 23:21:34 i Vardag

Hela veckan har internet strulat fram och tillbaka. Man blir ju helt låst. Även 3G nätet krånglar. Ja, vi har betalt räkningen! Gud vad beroende man är av tekniken. Det blir inte Telia nästa gång vi flyttar!!!! Börjar jobba fullt i morgon fråga mig om iTunes funkar bra utan internet! Blir lite gamla godingar till kursstarten. Nu sova om jag klarar det när hjärnan går på högvarv inför imorgon. Åtta nya grupper, många blev det:-).
Kram k

Om

Min profilbild

gormtanten

Jag är 41 år och har 3 barn,en född oktober 2010,, en kille på 11 år och en tjej på 17år. Sambo sedan 22 år tillbaka - vi har alltså inte lyckats gifta oss. Jobb 50 % och reumatism 50 %. Sonen på 10 år har grav språkstörning och lätt utvecklingsstörning. En man som Al Bundy. Det stora intresset är dans och godsaker men kommer mest att blogga om sådana saker som stör mig, kanske mest för att få skriva av mig o kanske för att jag någon gång ska ta tag i saken och förändra livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela