gormtanten

Snack om allt och ingenting. Precis som alla andra ointressanta bloggar:)

Spännande

Publicerad 2011-10-31 17:15:39 i Vardag

Jag kom med att bli hår modell!
Den 9 november smäller det!
Skönt att bli av med skatboet på huvudet. Stubb är väl det enda jag inte önskar:-D
Kram k

Solo

Publicerad 2011-10-31 13:04:38 i Vardag

Är ensam hemma sedan Al tagit med sig barnen till Nyköping för att träffa lite släkt. Tänkte själv åka in till stan för att gå på en hårmodell uttagning. Behöver ju verkligen klippa mig men chansen att bli utvald här i storstan är nog liten.
Kanske har jag tur för en gångs skull.
Kram k

Höstlov

Publicerad 2011-10-30 23:11:44 i Vardag

Barnen är lediga och vi har väl inte så stora planer för hur den ska tillbringas. Hade ekonomin varit bättre hade jag inte tackat nej till en värmande breddgrad åt min rygg. Drömmar och verklighet går ju inte alltid hand i hand. Var ju och fotade min arm förra veckan för att få remiss till plastik operation. Sköterskan som fotade blev så upprörd hur jag blivit behandlad i detta ärende. Hon tyckte jag borde stämma både sjukvård och försäkringsbolag för den livslånga skadan jag har.
Kanske borde jag undersöka saken om det inte är för sent.
Kram k

Tonåring

Publicerad 2011-10-27 23:10:00 i Vardag

Det är svårt att veta när man ska hjälpa eller backa undan. Det är extra tydligt just nu när saker ska fixas till skolan, fester etc. Ska man låta sin dotter ta eget ansvar gällande allt helt plötsligt? Vart går gränsen? Det är inte lätt det här..... Finns det något facit för hur man är en bra förälder för just nu verkar jag göra det mesta fel.
Kram k

Sjuka pojkar

Publicerad 2011-10-27 18:14:19 i Vardag

Mina 2 pojkar har feber och är hemma i dag. Inget att göra med andra ord. Al har varit inne i stan o sökt jobb och jag tror äntligen att han landar och börjar fatta att jobb inte bara ramlar i ens famn. Han har ju trott att när han väl börjar söka ska han kunna börja jobba omgående. Välkommen till verkligheten!
Kram k

Grattis!!!

Publicerad 2011-10-26 20:52:12 i Vardag

Grattis lillebror på födelsedagen. Känns som om det var igår vi var små :-D
Kram K

Torka

Publicerad 2011-10-25 20:32:19 i Vardag

Det händer inte mycket just nu. Var till VC i dag och lämnade lite prover samt att få ut lite mediciner innan man får tid hos reumatalogen här i Sthlm. Måste hitta på något att göra snart. Håller på att bli så otroligt less på att inte ha något att göra. Det mesta kostar ju pengar så då blir det till att göra noll. Självklart kan man gå promenader men det är ju rätt så tråkigt tycker jag. Skulle vilja träna men det kostar ju också. Det är inte lätt att leva utan kapital ska ni veta. Skulle behöva färga och klippa mig med men det är ingenting jag kan prioritera just nu. Det gör ju att man känner sig ännu mer less. I morgon ska jag fota min arm för att skicka ny ansökan om plastik operation. Kan ju lika gärna få igång processen så att armen blir fixad någon gång. Lite nere just nu som ni märker...
Det löser sig säkert.....
Kram k

Fest

Publicerad 2011-10-22 01:23:36 i Vardag

Är just nu och väntar på dottern som varit på fest i stan. Dottern till en kändis har åter igen fest och eftersom de går i samma klass måste hon ju få gå. Man undrar ju om hennes föräldrar vet om dessa fester som sker?
Nog märks det att ens dotter är 16 år och det känns lite jobbigt, min lilla tjej är stor nu. Fest, killar och egna åsikter....
Bara att acceptera.
Sov gott där ute, kram k

Känsla

Publicerad 2011-10-19 23:24:24 i Vardag

Det går inte så bra att blogga just nu. Har jättemycket instängda tankar jag borde ta tag i men det är känslan att om jag inte gör det finns det inte. Vill inte känna så här. Det känns lite som en tickande bomb jag skulle behöva en bombtekniker tror jag....
Kram k

Ny skola

Publicerad 2011-10-17 22:34:56 i Vardag

Så var äntligen dagen D här. Sonens första skoldag på nya skolan i Stockholm. Dagen började med att taxin var sen för att bilens batteri tydligen var dött men allt löste sig tillslut och det verkar som om dagen varit till hans belåtelse. Jag var med hela dagen i dag men det verkar som om han vill åka själv redan i morgon. Hade samtal med logopeden o hon verkar ju bra i alla fall. Själv så är ryggen inte bra, helt ont och stelt i bröstryggen gör nätterna väldigt jobbiga. Går inte att vända sig utan smärta. Sänka på 28 är ju en orsak och inte får man någon medicin mot det. Hoppas mina journaler skickas snarast så jag kan få läkartid här i Sthlm. Reumatiker - nej tack. Vad gör man? Varför just jag?
Kram k

Helg

Publicerad 2011-10-16 22:42:29 i Vardag

Lördagen spenderades med svärföräldrar eftersom herr Al fyllde år. De kom på fika, pizza till middag och sedan lite lördagsmys med sedvanligt godis. I dag söndag har jag och dottern äntligen tagit oss i väg på chokladfestivalen som går av stapeln varje år. Provsmak av olika sorter blev det men kände ändå mig lite besviken att det inte fanns mer i bakväg. Mest choklad kakor o praliner. Choklad är ju så mycket mer. Jag skulle vara en otrolig ambassadör för något företag på en sådan mässa om jag får säga det själv. Var sedan o såg en dansföreställning gjord av elever som gått ut olika yrkesskolor. Det finns mycket att säga men mest: Varför så dålig teknik? Otränade kroppar och odansanta? Ska det inte vara högre klass på elever nu för tiden?
Hårda ord.
Kram k

Huset

Publicerad 2011-10-13 19:19:42 i Vardag

Nu är huset sålt. Känns skönt att Yttligare en sak är ordnad. Min måste lista är ju rätt lång men sakta och säkert ska livet bli bättre. Nu är alltså familjen samlad. Det kommer bli intressant om vi lyckas hålla sams eller om det går åt skogen. Med en sjuk tonåring, sjuk ettåring så är det lite spänt här hemma. Al är ju duktig på att köra sitt race. King har ändå varit duktig som inte krävt bröstet på en hel vecka. Nu när han varit snuvig har jag varit sugen på ge honom en slurk men varit duktig och låtit bli. Måste dock säga att jag saknar närheten lite från min bäbis. Självklart kramas vi ändå men det är inte riktigt samma sak.

Kram k

Läkare? Man blir så trött på denna läkare ...

Publicerad 2011-10-13 17:17:56 i Vardag

Läkare? Man blir så trött på denna läkare i Eskilstuna som inte tar kontakt med en när man mailar om nytt recept. Fick i dag ett brev om att han inte skriver ut recept på vitögon.... Min telefon råkade ändra texten när jag skickade i väg mailet. Nu står jag utan recept o gubben vill att jag återigen vänder mig annanstans. Inte det lättaste att få akut läkartid i Sthlm. Går bra för mig......hatar vara reumatiker. Kram k

Nu är huset sålt. Känns skönt att Yttligar...

Publicerad 2011-10-10 15:25:33 i Vardag

Nu är huset sålt. Känns skönt att Yttligare en sak är ordnad. Min måste lista är ju rätt lång men sakta och säkert ska livet bli bättre. Nu är alltså familjen samlad. Det kommer bli intressant om vi lyckas hålla sams eller om det går åt skogen. Med en sjuk tonåring, sjuk ettåring så är det lite spänt här hemma. Al är ju duktig på att köra sitt race. King har ändå varit duktig som inte krävt bröstet på en hel vecka. Nu när han varit snuvig har jag varit sugen på ge honom en slurk men varit duktig och låtit bli. Måste dock säga att jag saknar närheten lite från min bäbis. Självklart kramas vi ändå men det är inte riktigt samma sak. Kram k

Grattis!

Publicerad 2011-10-04 22:35:50 i Vardag

Grattis min älskade prinsessa på din 16 års dag, puss puss

Shopping

Publicerad 2011-10-03 22:37:46 i Vardag

Varit på stan i dag och köpt presenter till i morgon. Dotter blir 16 år då. Blev så irriterad på Åhléns city där personalen på sminkavdelningarna tycker det är viktigare att stå o snacka skit än att vara observant på kunder som behöver hjälp. Stod en stund och kollade och om personalen varit lite uppmärksamma så hade de nog haft mer kunder. Jag valde att gå annanstans och säkert fler med mig.
Usch och fy på er Åhléns city, Sthlm.
Gormtanten gormar.
Kram k

Givande dag

Publicerad 2011-10-01 22:41:53 i Vardag

Har haft möte med styrelsen i dag och det känns bättre i kväll. En bröstpump blev också fixad så nu känns livet lättare. Tack för att du var så omtänksam och sprang o köpte en åt mig. Det gick bra för King första natten utan mamma. Han har gråtit lite men inte så farligt som Al hade gjort sig beredd på. Åker hem med eftermiddagsflyg i morgon. Nu har Al flyttat nästan alla saker från huset o de sover uppe i Sthlm i natt. Varför väljer man att köra flyttlasset ensam med 3 barn? Undrar jag.... Tänker sedan tillbaka några veckor o jag gjorde ju likadant.....bra minne man har. Ännu en kväll på vandrarhem blev snål o tog inget hotell. En natt till med ljud från när folk går på toaletten. Fullproppad i magen av godis ligger jag här med telefon som enda sällskap. Sov gott mina vänner.
Kram k

Om

Min profilbild

gormtanten

Jag är 41 år och har 3 barn,en född oktober 2010,, en kille på 11 år och en tjej på 17år. Sambo sedan 22 år tillbaka - vi har alltså inte lyckats gifta oss. Jobb 50 % och reumatism 50 %. Sonen på 10 år har grav språkstörning och lätt utvecklingsstörning. En man som Al Bundy. Det stora intresset är dans och godsaker men kommer mest att blogga om sådana saker som stör mig, kanske mest för att få skriva av mig o kanske för att jag någon gång ska ta tag i saken och förändra livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela