gormtanten

Snack om allt och ingenting. Precis som alla andra ointressanta bloggar:)

Midsommar

Publicerad 2012-06-26 08:08:56 i Vardag

Det var ett tag sedan nu jag skrev. Appen på mobilen funkar inte så då blir det helt plötsligt ett projekt att blogga.
Stor tjejen var ute i en kompis stuga i skärgården under helgen. Pojkarna och jag åkte till ett midsommarfirande, fikade och hade riktigt mysigt. Ingen av de vågade dansa men vi satt i gräset och tittade på. Åkte och handlade god mat, jordgubbar och godis. Al kom hem till middagen. Har börjat göra en lista med lekparker, 4-h gårdar och bad man kan besöka under sommaren. Ingen av er som har en stuga eller någon bekant som gärna hyr ut under en vecka+
Inga fantasi priser talar vi om. Några tusen för en vecka? Kan även tänka mig hyra utomlands om den möjligheten finns. Fundera! Kanske vet ni något ställe som inte är så dyrt, bra för barnen, har inga höga krav utan en stuga på en trevlig camping fungerar också bra. Vad som är viktigt är att det finns bad, så att man kan slappa, leka i sanden och bara vara.
Regnet ska bort nu för igår köpte jag nytt regnställ till King. Inte för att han haft något tidigare. Vissa sportaffärer tar 600:- för ett regnställ, tur det finns outlet här där vi bor......
Kram k

Happy

Publicerad 2012-06-21 17:16:33 i Vardag

Hej på er där ute......
Önskar jag kunde känna mig glad. Vet inte varför denna plötsliga svacka igen men om det beror på vädret eller vad det beror på vet jag inte. Önskar jag kan känna förväntan inför sommaren men allt känns ganska likgiltigt. Funderar på hur min omgivning genom livet har uppfattat mig egentligen. När ni tänker på mig vad tänker ni då?
Var gärna anonym eller inte. Ge mig lite feedback på livet. Gott eller ont jag behöver det.
Kram k

Trött igen

Publicerad 2012-06-19 16:31:13 i Vardag

Har varit rätt okej ett tag men både igår och idag har energin saknats totalt. Känns jätte jobbigt att handla, laga mat etc. Vill vara en mamma på topp. Orka leka, gå ut i lekparken, baka. Vara aktiv.
Kram k

Läger

Publicerad 2012-06-18 11:07:57 i Vardag

C är på ett piratläger som Svenska kyrkan har. I två veckor på dagtid. Han var så otroligt nervös i morse när vi skulle åka men nu är han där tillslut. Det
kostar ingenting trots att barnen får både aktiviteter och mat under dagen. Känns tungt det här med semester när man inte har råd att ha semester. Hur ger man sina barn en fin sommar när man inte har så mycket pengar att göra saker för?
Känns inte kul att det ska komma tillbaka till skolan i höst och säga att det inte gjort någonting alls. Vart var ni på semester?
Hemma.....
Får nog fundera på detta lite.
Kram k

Boende

Publicerad 2012-06-18 08:20:58 i Vardag

Det blir att vi bor kvar. Har blivit beviljade bostadsbidrag i alla fall men det kommer att till att fortsätta vända på slantarna. Hyra på 12500:- plus el och vatten är ingen liten hyra....
Vad gör man när man inte får bostad?
Det kan inte bara vara vi som hamnat utanför bostadsmarknadens ring. Politiker jobba för oss som behöver det. Barnfamiljer, studenter, gamla, handikappade.Låt oss inte stå utanför samhället och se på.
Kram k

Undantag

Publicerad 2012-06-16 22:09:01 i Vardag

Jag är vuxen. Kan ni tänka er att jag aldrig tar en öl eller vin till helgen?
Sist jag drack ett glas vin var på nyårsafton. Varför?
Jag vet inte riktigt. Önskar jag vore som andra vuxna och tog ett glad vin då och då. Efter en regnig dag, pojkarna sover, dottern på Gotland och Al jobbar så beslöt jag mig helt plötsligt att strunta i vardagen.......
Jag sitter nu här med en enkel drink, kärleksfull film på tv och tänker att det är rätt skönt att få vara vuxen och helt plötsligt göra som man vill. Önskar ibland jag kom ut oftare, kommer inte ihåg sist jag dansade disco. Det är nog 10 år sedan....
Kram k

Regn

Publicerad 2012-06-16 16:07:55 i Vardag

Att ha regn igen är inte kul. Vi har redan gjort en hel del inne så nu är alla less. Vad livet är enklare när solen skiner. King måste få regnkläder så att vi kan vara ute ändå. Dör snart av tristess.
Kram k

Gipset

Publicerad 2012-06-16 07:50:34 i Vardag

Har så tagit bort gipset. Först så gick armen inte böja alls. Den är så otroligt svullen. Ser betydligt bättre ut men jag tror att fler operationer kommer att göras eller så får jag nog nöja mig med second best.
Nu har barnen sommarlov. Dottern sedan i måndags och sonen fick i går. Ensam hela helgen med pojkarna och självklart ska det bli regn. Inte kul.
Ska försöka hitta på något.....
Kram k

Tuff natt

Publicerad 2012-06-13 07:25:39 i Vardag

Lille King fick åter feber i går, ont i örat och var inte lätt att natta. Vaknade dessutom av en fontän av spya som tack och lov bara innehöll dryck. Inte det lättaste att byta alla sängkläder med en arm. Al jobbade ju natt såklart. Har riktigt ont i armbågen, känns som om armen aldrig kommer att kunna böjas igen. Gipset skaver och det känns inte alls bra. Hoppas nu att funktionen i armen inte blir ännu sämre.
Tips på billig semester efterlyses!
Kram k

Dom

Publicerad 2012-06-11 22:22:55 i Vardag

Har fått domen sedan fastigheten vi sålde 2006. Vi vann målet!!!
Vi har inte undanhållit någon fakta för köparen. De får stå för sin egen advokatkostnad på 70 000:-. Vi drev målet utan advokat och lyckades ändå vinna. Känns så skönt. De kan ju överklaga innan den 29 juni. Tack till en vettig domare säger vi.
Kram k

Sport

Publicerad 2012-06-09 21:53:21 i Vardag

I lagom dos är okej men som det blir fotboll på tv gör mig rent av stressad. Al ledig i helgen och tv visar fotboll, friidrott och det otroligt viktiga F1. Han skulle kunna gå på eld för F1. Ser träningar, kval och lopp. Helt maniskt.
Jag känner hur det kryper i mig. Måste göra något snart....jag är verkligen jätte uttråkad.
Kram k

Avlösarservice

Publicerad 2012-06-08 14:21:33 i Vardag

Blir sjukt förbannad. Fick avslag på avlösning till C. Motivering: du jobbar bara halvtid och han har ju fritids. Tanken är att tiden ska vara till för att de andra barnen ska kunna få egen tid med oss föräldrar.
Nä skit i syskonen som kanske behöver få lite uppmärksamhet.
Grrr, K

Vardag

Publicerad 2012-06-07 22:55:28 i Vardag

Äntligen skola och dagmamma för barnen. Förstår inte hur vi ska överleva sommaren när vi inte har något att göra?
Det blir en lååång sommar.
Kram k

Tar på

Publicerad 2012-06-07 07:37:37 i Vardag

Har fortfarande svidande värk och känner att det tar på humöret. Haft mamma här för att hjälpa till men när rutinerna inte är som vanligt klättrar barnen på väggarna. En mindre kaos med andra ord.
Kram k

Hemma

Publicerad 2012-06-03 23:29:35 i Vardag

Mina svärfäder är här och hjälper till några dagar så att barnen får mat i magen och rent i köket :-)
Har rätt så ont. Det svider och värker om vartannat. Borde vila mer men man har ju en tendens att röra på sig mer än man ska. Regnet öser ner för fjärde dagen i rad- urtråkigt. Vi vill ha sol.
Kram k

Checkar ut!

Publicerad 2012-06-02 11:35:48 i Vardag

Väntar så på recept, sjukskrivning etc. För att kunna åka hem. Hoppas på sjukresa eftersom regnet öser ner där ute. Vi får se. Har ont i magen. Förstår inte varför den jämt slutar fungera så fort man frångår rutinerna. Fibrer till magen när jag kommer hem.
Kram k

Tung natt

Publicerad 2012-06-02 09:28:59 i Vardag

Svårt att sova både på grund av värk samt att man delar rum med andra som inte ligger stilla, suckar, pratar för sig själv etc. Förstår inte varför man måste prata högt i telefon utan hänsyn till grannar?
Åker hem idag, konstig känsla i armen....men det kanske är normalt.
Kram k

En natt till

Publicerad 2012-06-01 19:28:31 i Vardag

Eftersom smärtlindringen inte fungerat så bra blir jag kvar en natt till. Arm i bandage, tur jag gått igenom det förut. Vänstern är lite ringrostig men det tar sig. Saknar mina barn.
Kram k

Upprörande

Publicerad 2012-06-01 12:11:31 i Vardag

Det var en kvinna som låg på samma rum som jag. Hon var nyopererad och helt borta efter narkosen. Trots detta så skyndade mannen på hennes hemfärd. Sa till sköterskorna: hon mår bra nu!
Vi åker hem. Kvinnan sa inte ett ljud, i min tanke hoppades jag hon skulle svimma när hon reste sig. Mannen släpade henne från avdelningen. Sköterskorna kunde inget göra.
Stackars kvinna att vara från ett land där mannen bestämmer.
Kram k

Frukost

Publicerad 2012-06-01 08:18:01 i Vardag

Hm, ingen macka har passerat min mun på 4 veckor. Adjö LCHF :-)

Ont

Publicerad 2012-06-01 08:15:25 i Vardag

Natten har varit lång. Ont i armen och migrän det är konstigt att man inte har fasta tider för medicinering då får man ju inget glapp. Tufft just nu, vi får hoppas det är värt det.
Kram k

Om

Min profilbild

gormtanten

Jag är 41 år och har 3 barn,en född oktober 2010,, en kille på 11 år och en tjej på 17år. Sambo sedan 22 år tillbaka - vi har alltså inte lyckats gifta oss. Jobb 50 % och reumatism 50 %. Sonen på 10 år har grav språkstörning och lätt utvecklingsstörning. En man som Al Bundy. Det stora intresset är dans och godsaker men kommer mest att blogga om sådana saker som stör mig, kanske mest för att få skriva av mig o kanske för att jag någon gång ska ta tag i saken och förändra livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela