gormtanten

Snack om allt och ingenting. Precis som alla andra ointressanta bloggar:)

Förkyld

Publicerad 2013-09-28 22:15:33 i Vardag

Nu har jag blivit snuvig. King var magsjuk torsdag och fredag men det verkar som vi andra klarat oss. Peppar peppar.....
Tungt att jobba förkyld men vad gör man? Är ju personen som jobbar om man inte är döende. Haha. Jag som till och med jobbade när jag låg på intensiven:-(
Uppdaterat telefonen och måste säga att jag inte gillar det alls. Känns som om den är flera år gammal helt plötsligt. 
En vecka kvar till fest, mycket kvar att planera och köpa. 
Kram k

Efterfrågad

Publicerad 2013-09-24 11:44:01 i Vardag

Har fått ett nytt jobberbjudande som gäller ett tillfälligt projekt som jag nog tackar ja till. Ska på möte idag för fortsatt information om hur det kommer att ligga tidsmässigt. Det är något jag måste göra utöver mina timmar jag jobbar nu men kanske går det att göra på min lediga tid eftersom jag inte kommer att tacka nej till nuvarande jobb. Spännande!
Kram k

Avlösare

Publicerad 2013-09-21 19:47:02 i Vardag

Kanske är det så att jag bara bloggar när jag är irriterad på något. Vi hade avlösare till C idag och fast de egentligen ska vara i närmiljö så var hon med honom på fotbollscup så att King kunde gå på sitt livs första kalas. Al följde med King och jag var ju på jobbet. När vi senare kommer till matchen så är hon även med ett av sina andra kontakt barn. Detta barn kräver dessutom betydligt mer omsorg. Man kan väl inte ta betalt för två personer?
Jag tror dessutom de lät C bjuda på lunchen.....
Blir ett samtal till hennes chef på måndag men jag känner hur sådant här tar av ens energi. 
Kram k

Att skriva

Publicerad 2013-09-17 08:03:14 i Vardag

Vet inte vad som hänt med mig. Orkar inte blogga just nu. Livet tar sin tid och jag känner att jag inte känner lust att skriva dagbok. Kanske återkommer jag eller så blir det ett längre uppehåll. Jag vet inte. 
Kram k

Saknad

Publicerad 2013-09-03 20:45:35 i Vardag

Saknar min yngsta på dagarna när han är på förskolan. Känns konstigt att vara hemma ensam eftersom jag börjar jobba så sent. Al hinner ju inte hem tills det att jag ska gå så därför blir Kings dagar långa. Får försöka hitta lösning på det eller så får jag helt enkelt vänja mig vid ensamheten.
Kram k

Det känns

Publicerad 2013-09-02 15:58:35 i Vardag

Efter gårdagens långa arbetsdag känns det i kroppen. Vissa delar vill inte alls. Bara på det igen i kväll och förhoppningsvis släpper kriget med kroppen om ett par dagar. Ledig på torsdag. Tur att jobbet är roligt det gör att orken finns. Al hade städat i går så jag har hunnit sova en stund på dan. Förstår inte varför barns skola ska börja så tidigt på morgonen. Kvällsskola borde finnas.
Kram k

Om

Min profilbild

gormtanten

Jag är 41 år och har 3 barn,en född oktober 2010,, en kille på 11 år och en tjej på 17år. Sambo sedan 22 år tillbaka - vi har alltså inte lyckats gifta oss. Jobb 50 % och reumatism 50 %. Sonen på 10 år har grav språkstörning och lätt utvecklingsstörning. En man som Al Bundy. Det stora intresset är dans och godsaker men kommer mest att blogga om sådana saker som stör mig, kanske mest för att få skriva av mig o kanske för att jag någon gång ska ta tag i saken och förändra livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela