gormtanten

Snack om allt och ingenting. Precis som alla andra ointressanta bloggar:)

Skitrygg

Publicerad 2013-07-23 13:57:58 i Vardag

Har sådan kraftig kramp i höger skuldra som strålar upp mot örat. Har varit till reumatalogen och det är muskulärt tror han. Ska hur som helst få starkare värktabletter eftersom Citodon inte hjälper alls. All blåst ute gör inte saken bättre tack och lov blir det värme i morgon. Semester bokad och avresa om 24 timmar:-).
Kram k

Resa

Publicerad 2013-07-14 20:44:14 i Vardag

Hur kan något så rätt bli totalt fel. Bokade en resa till Turkiet men när jag betalat en del visar det sig att tjejen i bokningen bokat 8 dagar i stället för 14 och nu är resorna på 14 slut. Det skiljde bara 4000 så självklart skulle vi åka två.
Tredje världskriget hemma blir så trött på Al och hela situationen. Ska imorgon försöka avboka så får herrn i huset försöka hitta något bättre. Lycka till!!!
K

Okej

Publicerad 2013-07-11 16:42:36 i Vardag

Är på väg till jobbet och precis sagt hej då till pojkarna som ska åka på egen semester i 3 dagar. King lämnade med krokodil tårar men jag vet att det går över. Ska själv jobba och mysa med dottern. Bara göra ingenting, gå på café, hyra film och kanske strosa i stan.
Vi har fortfarande inte bestämt angående semestern. Alla tillsammans eller dela upp oss?
Kram k

Moraklockan

Publicerad 2013-07-02 00:01:29 i Vardag

Min mamma har en gammal klocka som varit på väg ner till Sthlm sedan 1997.
I 16 år har den flyttat runt med oss i väntan på rätt tillfälle. I kväll skedde det. Klockan står nu hos mor min och jag känner mig lite splittrad i känslorna. 7 olika adresser har den hunnit bo på. Man borde ha skrivit dess flytthistoria på baksidan. :-)
Nött och trasig står han nu och väntar på sin rätta plats. Vi lär nog ses igen.
Kram k

Om

Min profilbild

gormtanten

Jag är 41 år och har 3 barn,en född oktober 2010,, en kille på 11 år och en tjej på 17år. Sambo sedan 22 år tillbaka - vi har alltså inte lyckats gifta oss. Jobb 50 % och reumatism 50 %. Sonen på 10 år har grav språkstörning och lätt utvecklingsstörning. En man som Al Bundy. Det stora intresset är dans och godsaker men kommer mest att blogga om sådana saker som stör mig, kanske mest för att få skriva av mig o kanske för att jag någon gång ska ta tag i saken och förändra livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela